Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Salonul internațional ALGER INDUSTRIES

A- A A+

Camera de Comerț și Industrie a României are plăcerea de a vă face cunoscută oportunitatea de a participa la Salonul internațional ALGER INDUSTRIES, care va avea loc în perioada 23-26 septembrie 2014 la Palatul Expozițiilor SAFEX, din  Pins Maritimes, Algeria.

Salonul ALGER INDUSTRIES are ca scop să aducă o reală contribuție la o mai bună cunoastere a potențialului industrial algerian, participând activ la dezvoltarea diverselor sectoare economice ale industriei, începând de la prima sa ediție din 2007. Organizarea cu regularitate a salonului a permis totodată instaurarea unui spațiu privilegiat, în cadrul căruia reprezentatii sectoarelor industriale din Algeria au putut discuta și face schimb de experiență cu parteneri din domeniul industrial, din alte țări.

Pe parcursul celor câteva zile ale expoziției internaționale, vor avea loc conferințe pe teme actuale, atât în ceea ce privește activitatea industrială, dar și prezentarea unor programe investiționale prevăzute pentru următorii ani pentru piața algeriană.

Pentru mai multe informații despre această manifestare și despre înscrieri, vă invităm să vizitati site-ul oficial: www.batimatecexpo.com, sau să trimiteți un mesaj la  adresa: batimatec.expo@gmail.com.

Persoana de contact din cadrul CCIR este Doamna Irina Papadache, Șef Birou Relații Externe, tel: 021,319,00,88, e-mail: irina.papadache@ccir.ro.

Related Posts with Thumbnails