Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Seminar „Expert accesare fonduri structurale și de coeziune europene”

A- A A+

În data de 08-09-10 Octombrie 2014 se va desfășura la Hotelul Premier, sala de conferinte, seminarul „Expert accesare fonduri structurale si de coeziune europene” .

Evenimentul este organizat în plan local și se adreseaza tuturor instituțiilor publice și operatorilor economici din Județul Cluj având ca principal obiectiv creșterea gradului de absorbție a fondurilor europene. În acest sens toți cursanții sunt încurajați să participe activ cu întrebări și discuții pe cazuri întâlnite în activitatea desfășurată, pentru a găsi răspunsuri și soluții la orice posibilă problema întâmpinată.

Acesta este acreditat de Autoritatea Națională de Calificări (A.N.C.) și Agenția Națională a Funcționarilor Publici (A.N.F.P.).

Participanții obțin diploma de Expert Accesare Fonduri Structurale și de Coeziune, cod COR 242213, recunoscută de Ministerul Muncii șMinisterul Educației.

În calitate de lector il veți întâlni pe domnul Gabriel Zaharia http://events.finantare.ro/speakers/gabriel-zaharia/ având o experiență de 13 ani în calitate de consultant în proiecte pentru Guvernul României , evaluator și coordonator de proiecte cu finanțare europeana de 10 ani.

Accesând link-ul de mai jos se poate descărca  invitația cu mai multe detalii despre temele discutate, locație și costuri de participare. Pentru înscrie, completați și trimiteși la această adresă de e-mail formularul de participare anexat iar pentru mai multe detalii  sunați la numarul 0743.015.961.

Accesare Fonduri Europene

Sursa: Academia de Administratie

Related Posts with Thumbnails