Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Târgul Internațional de Elevatoare și Tehnologii pentru Elevatoare – Izmir, Turcia

A- A A+

Camera de Comerț și Industrie a României face cunoscută oportunitatea de a participa la cea de-a 9-a ediție a Târgului Internațional de Elevatoare și Tehnologii pentru Elevatoare, ce va avea loc între 23-25 mai 2014, în Izmir, Turcia.

Târgul își propune să acționeze ca o platformă pentru companiile care doresc să își extindă exporturile, să creeze conexiuni valoroase între vizitatorii și furnizorii adunați veniți toate colțurile lumii și să prezinte acestora sectorul elevatoarelor.

În rândurile expozanților se numără: producători de lifturi, scări și scări rulante, furnizori, componente, instalatori, asociații de sector, organizații de consultanță, publicații. Printre vizitatori se vor numară: constructori și dezvoltatori, arhitecți, ingineri, companii de energie, agenții guvernamentale și alții.

Pentru mai multe detalii – participare, cazare, transport- accesați site-urile oficiale ale evenimentului: www.inelex.com și www.joudygroup.com. Pentru Camera Națională, persoana de contact este Doamna Irina Papadache, Șef Birou Relații Externe, tel: 021,319,00,88, e-mail: irina.papadache@ccir.ro.

Sursa:CCIR

Related Posts with Thumbnails