Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Târgul Internațional de la Havana – FIHAV 33, 1-7 noiembrie 2015

A- A A+

Târgul Internațional de la Havana – FIHAV 33, 1-7 noiembrie 2015

Ambasada Havana prezintă oportunităţile existente pentru a contribui cu sprijinul oamenilor de afaceri şi al firmelor româneşti din judeţul Cluj la o prezență activă a României în cea mai mare insulă a Antilelor și, desigur, în America Latină, la relansarea dinamică a cooperării economice şi a schimburilor comerciale cu Republica Cuba şi statele din regiune.

Ediția din 2015 a Târgului Internațional de la Havana (FIHAV 33, 1-7 noiembrie), cea mai largă și prestigioasă manifestare de acest gen din această parte a lumii, în momentul în care aniversăm 55 ani de relaţii diplomatice bilaterale neîntrerupte (1960-2015), poate reprezenta ocazia favorabilă a unor contacte directe şi a încheierii unor contracte avantajoase. Ambasada României a fost şi va fi mereu alături de eforturile firmelor și investitorilor români.

România a reuşit să aibă în fiecare an o reprezentare proprie şi remarcată la acest eveniment, cu consecințe directe în relansarea raporturilor economice şi a schimburilor comerciale bilaterale. Iar ca urmare a unor eforturi comune apreciabile în 2014 balanţa comercială, deşi încă sub cerinţe şi posibilităţi, a fost pentru prima dată pozitivă.

Oportunităţile create prin noua Lege nr. 118 a investiţiilor străine şi punerea bazelor Zonei Speciale de Dezvoltare Mariel, alături de alte noi reglementări economico-financiare, constituie, alături de ofertele de colaborare şi investiţionale ale ministerelor cubaneze (Turism, Agricultură şi Alimentaţie, Industria Petroliferă, Transporturi, Construcţii, Energetică, Industria Uşoară,  Telecomunicaţii, etc.) suficiente  stimulente pentru ca întreprinzătorii noştri să abordeze cu mai mult curaj şi încredere piaţa de aici. Exemplul firmelor Servicii Publice şi MILKLINE, aflate în faza de validare pe piaţa cubaneză, este dătător de speranţe.

Descărcaţi aici:

FIHAV 33, 2015 General Information engl.

FIHAV 33 2015 Convocatoria-ingles

FIHAV 33 2015 Convocatoria-frances

FIHAV 33 2015, stand

FIHAV 33, 2015 Informacion general sp

FIHAV 33, 2015 fisa de participare la concurs calitate produs

FIHAV 33, 2015 calendar inscriere cronogramaFIHAV 33, 2015 Copy of solicitud-credenciales

Sursa:

Ambasada Havana


Related Posts with Thumbnails