Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Târgul Internațional de Utilaje de Construcții și Tehnologie de Construcții – EXCON 2013, 20-24 noiembrie, India

A- A A+

Camera de Comerț și Industrie a României -Camera Națională, face cunoscută oportunitatea de participare la EXCON 2013, cel de-al VII – lea Târg  Internațional de Utilaje de Construcții șiTehnologie de Construcții,organizat de către Confederația Industriei Indiene.

Târgul  se va desfășura în perioada 20-24 noiembrie 2013, la Centrul Internațional de Expoziții Bangalore (BIEC) din Bengaluru, India. Asociația Producătorilor de Utilaje de Construcții din India (ICEMA) este partener în acest sector, evenimentul fiind susținut de Asociația Constructorilor din India (BAI).

Evenimentul, cel mai mare din Asia de Sud în acest sector și ajuns la cea de-a VII-a ediție, va cuprinde peste 900 de expozanți, 300 dintre aceștia fiind din străinatate. Vor fi prezente 8 pavilioane ale următoarelor țări: Germania, China, Japonia, Italia, Korea de Sud, Turcia si Suedia, în afara de companiile individuale din alte țari.

Persoana de contact pentru informații suplimentare din cadrul Camerei Naționale este Doamna Daniela Paul, Consilier de zonă, Direcția Reprezentare Camerală/Biroul Relații Externe, telefon:004021 319 00 88, fax:004021 311 75 12, e-mail:drc@ccir.ro.

Related Posts with Thumbnails