Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

USETEC 2015 Târg Internațional pentru Tehnologie la mâna a doua

A- A A+

În 2015 USETEC -cel mai mare târg din lume pentru tehnologie la mâna a doua va fi organizat în perioada 13 -15 aprilie 2015, concomitent cu Târgul HannoverMesse.
În cadrul târgului USETEC 2015 comercianți specializați, producători și prestatori de servicii oferă spectrul complet al tehnicii second-hand, iar expoziția în aer liber va găzdui utilaje de construcții, vehicule salubrizare administrație publică, utilaje agricole, generatoare mobile, compresoare, motostivuitoare, macarale și multe altele.

USETEC acoperă spectrul complet al tehnologiei second hand pentru toate sectoarele de la utilaje pentru construcții, centre de prelucrare CNC, mașini de prelucrare produse alimentare și roboti industriali pentru industriile producătoare până la elevatoare pentru aplicații logistice. O gama largă de servicii, cum ar fi transporturile, finanțări, modernizare și retehnologizare completează imaginea.
Pe lângă dealerii de mașini second hand, la eveniment vor participa și un mare număr de producători renumiți.

Avantajele USETEC sunt prețurile mici și punerea la dispoziție imediat a tehnologiei second hand.  Vizitatorii pot vedea, verifica și achiziționa peste 1.000 de mașini „în stare bună de funcționare ” direct la fața locului.
Pentru detalii suplimentare accesați site-ul  www.usetec.com

Related Posts with Thumbnails