Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

4 iulie 2017-Ziua Națională a Statelor Unite ale Americii

A- A A+
4 iulie 2017-Ziua Națională a Statelor Unite ale Americii
https://www.youtube.com/watch?v=f61UGEkfJO4

Aspecte din timpul vizitei  domnului Greg O’Connor, ataşatul comercial din cadrul Ambasadei SUA în România la Camerea de Comert si Industrie Cluj in 25 februarie 2016.

04 iulie 2017- Ziua Nationala a Statelor Unite ale Americii si aniversarea a 241 de ani de la Declaratia de Independenta:

« Noi considerăm aceste adevăruri evidente, că toți oamenii sunt egali, că ei sunt înzestrați de Creator cu anumite Drepturi inalienabile, că printre acestea sunt Viața, Libertatea și căutarea Fericirii. Că, pentru a asigura aceste drepturi, Guverne sunt instituite printre oameni, izvorând puterile lor doar din consimțământul celor guvernați, Că atunci când orice Formă de Guvernare devine distructivă acestor scopuri, este dreptul poporului de a o modifica sau elimina, și să instituie nouă Guvernare, stabilindu-i fundația pe astfel de principii și organizandu-i puterile în asemenea formă, încât să le pară lor cel mai probabil să producă Siguranță și Fericire. » (preambulul Declaratiei de Independenta, cunoscut ca „dreptul la revoluție”)


Happy 4th of July 2017!

Related Posts with Thumbnails