Târgul „Electronica” din Munchen


În perioada 11-14 noiembrie 2014, ARIES în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie Dolj organizează o misiune economică la târgul „Electronica” din Munchen – Detalii la adresa http://www.electronica.de

Participarea delegației romane va fi sprijinită de către Ministerul Economiei în formatul următor: se decontează jumătate din costurile de deplasare și cazare – pentru o persoană/ firmă participantă, toate costurile legate de închirierea și construcția standului, și toate costurile legate de publicitate, reclamă și protocol. Suprafața închiriată va fi de 100 mp, iar numărul maxim de participanți va fi de 15 firme.

Pentru cheltuieli suplimentare, care nu sunt prevăzute în bugetul ministerului, ARIES va percepe o taxa de 250 EURO.

Criteriul de selecție este primul venit, primul servit.

Persoanele interesate sunt rugate să complecteze formularul de înscriere și declarația și să le retrimită scanat și apoi prin poștă pentru identificarea semnăturii, la adresa borcea@aries.ro, în Cc la adresa office@ipacv.ro și să plătească garanția către minister de 2000 RON în contul de garanții: RO05TREZ7005005XXX002305, la Trezoreria Municipiului Bucurețti, CUI 24931499, al Ministerului Economiei așa cum este descris în fișa de înscriere.

Nu uitați ca după aceea să vă luați certificatul de atestare fiscală și certificatul constatator.

Aceste documente pot fi utilizate de către minister pentru eliminarea unor firme înscrise dacă se constată datorii la stat.

Deoarece unele reguli se mai pot schimba, colectarea certificatelor de atestare fiscală de la ANAF și cele de la autoritățile locale se face sub rezerva că ele ar putea fi solicitate de către Ministerul Economiei după aprobarea finală a târgului.

Detalii asupra evenimentului găsiți la: http://www.electronica.de

Sursa: IPACV