AgroTransilvania Cluster – Invitație eveniment-CerTT_AgroA- De la cercetare la transfer tehnologic în domeniul agroalimentar


AgroTransilvania Cluster – Invitație eveniment-CerTT_AgroA- De la cercetare la transfer tehnologic în domeniul agroalimentar

AgroTransilvania Cluster,transmite invitația din partea Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Tehnologii Izotopice și Moleculare (INCDTIM), de a participa la evenimentul tematic CerTT_AgroA- De la cercetare la transfer tehnologic în domeniul agroalimentar.

Evenimentul se va desfășura în data de 07.12.2017, în Sala de Conferințe a INCDTIM,Cluj-Napoca, str. Donath 67-103, începând cu ora 09:00, eveniment care se va desfășura conform agendei atașate.

NOTĂ!!! AgroTransilvania Cluster vă invită cu această ocazie să vizitați Laboratorul pentru determinarea micotoxinelor/alergenilor din alimente și dezvoltarea coloranților alimentari din surse naturale– laborator aflat în incinta INCDTIM și cofinanțat prin POC 1.1.1- proiectul cu titlul ”AgroTransilvania Cluster-Cluster inovativ specializat în domeniul bioeconomiei”.

 

Descărcați aici:Invitatie CerTT,  Agenda CerTT_AgroA

Persoanele interesate să participe la eveniment sunt rugate să-și manifeste intenția prin transmiterea unui email la această adresă sau telefonic până în data de 05.12.2017.

Sursa:

AgroTransilvania Cluster

telefon: +40 (364) 730 049; +40 (753) 311 200

e-mail: florina.deiac@agrocluster.ro

Agrotransilvania Cluster