Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Webinar: Oportunitățile oferite de Acordul de Asociere și Zona de Liber Schimb Aprofundată și Cuprinzătoare dintre UE și Georgia pentru comunitatea de afaceri-17 noiembrie 2020

A- A A+

Webinar: Oportunitățile oferite de Acordul de Asociere și Zona de Liber Schimb Aprofundată și Cuprinzătoare dintre UE și Georgia pentru comunitatea de afaceri-17 noiembrie 2020

Camera de Comerț și Industrie a României transmite invitația si agenda referitoare la evenimentul online: Oportunitățile oferite de Acordul de Asociere și Zona de Liber Schimb Aprofundată și Cuprinzătoare dintre UE și Georgia pentru comunitatea de afaceri.

Acordurile de Liber Schimb urmăresc eliminarea graduală a taxelor vamale de import și export în comerțul produselor, eliminarea barierelor în comerțul serviciilor și un acces mai bun al companiilor pe piețele respective. Prin organizarea seriei de webinarii se urmărește îmbunătățirea înțelegerii implicațiilor acestor acorduri în vederea informării oamenilor de afaceri și, în mod special, a întreprinderilor mici și mijlocii (IMM-uri) cu privire la oportunitățile oferite pentru accesarea celor trei piețe.

În cadrul ultimului webinar din această serie, organizat în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie a Georgiei și Ambasada Georgiei în România, va fi abordată tema privind Oportunitățile oferite de Acordul de Asociere și Zona de Liber Schimb Aprofundată și Cuprinzătoare dintre UE și Georgia pentru comunitatea de afaceri. Acesta se va desfășura în data de 17 noiembrie 2020, în intervalul orar 10.00-11.30 EE Time. Discuțiile se vor desfășura în limba engleză.

Agenda evenimentului

Formular de înregistrare

Document de informare despre Acordul de Asociere și Zona de Liber Schimb Aprofundată și Cuprinzătoare dintre UE și Georgia

Participarea la webinarii este gratuită, însă accesul se va face în baza e-mail-ului de confirmare pe care îl veți primi după efectuarea înregistrării online.

Informațiile cu privire la accesarea platformei online, vor fi transmise cu o zi înainte de webinar.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să vă adresați doamnei Oana Alexe, Consilier, Biroul Organizații Europene și Internaționale, e-mail oana.alexe@ccir.ro, tel.: 0374 474 391.

Sursa:

Camera de Comerț și Industrie a României

Directia Relatii Interne si ICC Romania


CCIR Business Center, B-dul Octavian Goga nr. 2,

sector 3, Bucureşti, România
Tel.: +4021 319 18 85
Fax: +4021 319 01 56
www.ccir.rowww.snia.rowww.tnf.ro

Related Posts with Thumbnails