Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Uncategorized

A doua reuniune a Comitetului Consultativ pentru Dezvoltarea Intreprinderilor Mici si Mijlocii, din anul 2019

A- A A+

A doua reuniune a Comitetului Consultativ pentru Dezvoltarea Intreprinderilor Mici si Mijlocii, din anul 2019

 

Camera de Comert si Industrie a Romaniei (CCIR) a participat, in data de 16.09.2019, la sediul Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat (MMACA), la a doua reuniune a Comitetului Consultativ pentru Dezvoltarea Intreprinderilor Mici si Mijlocii, din anul 2019.

Intalnirea a fost prezidata de dl. Stefan Radu Oprea, Ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat. La intalnire au participat reprezentanti ai autoritatilor publice cu atributii fin sprijinirea antreprenorilor, reprezentanti ai sistemului bancar implicat in implementarea programului START-UP NATION precum si reprezentanti ai mediului de afaceri.

Discutiile in cadrul intalnirii au fost axate pe prezentarea sesiunilor anterioare ale programului START-UP NATION si imbunatatirea acestuia in baza rezultatelor. Printre propunerile enuntate de participanti in cadrul intalnirii, reprezentantii MMACA au punctat importanta introducerii in programul START-UP NATION a unor componente de educatie antreprenoriala, cofinantare, 0 procedura de scale- up si o corelare mai buna cu alte programe.

De asemenea, a fost discutate implementarea a doua noi programe de sprijin pentru IMM:

e Programul pentru organizarea Targului IMM (Start Export);

e Programul de accelerare a dezvoltarii IMM.

Toate propunerile discutate in cadrul intalnirii, atat referitoare la programul START- UP NATION, cat si la celelalte doua propuneri de noi programe, vor fi enuntate intr-o consultare publica, scopul Ministerului fiind acela de a demara programele péna la sfarsitul anului.

Sursa:

Camera de Comert si Industrie a Romaniei CCIR Business Center – Bd. Octavian Goga nr. 2, Sector 3, Bucuresti, 030982, Romania Tel: 021.319.00.93 / Fax: 021.319.00.92 e-mail: ccir@ccir.ro 

Related Posts with Thumbnails