Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

A treia editie a Forumului pentru Parteneriatele Public Private în Infrastructura din Sud Estul Europei

A- A A+
A treia editie a Forumului pentru Parteneriatele Public Private în Infrastructura din Sud Estul Europei

Camera de Comert si Industrie a Romaniei – Camera Nationala,  face cunoscuta oportunitatea de participare la „Forumul pentru Parteneriatele Public Private în Infrastructura din Sud Estul Europei ”, editia a treia care va avea loc în perioada 12 – 13 iunie 2013, la Zagreb, Croatia.

Forumul la nivel înalt va sublinia oportunitatile pentru parteneriatele public private în  urmatoarele sectoare: transporturi, infrastructura sociala si mediu (deseuri si infrastructura) si va reuni experti din domeniul public si privat.

Discutiile vor sublinia provocarile semnificative si obstacolele întalnite de investitori, sponsori, si operatori, vor oferi solutii de bune practici pentru probleme specifice si vor evidentia noi oportunitati de cooperare.

Vor fi prezenti reprezentanti ai sectorului public din: Albania, Bosnia, si Hertegovina, Bulgaria, Croatia, FRI Macedonia, Grecia, Moldova, Muntenegru, Republica Kosovo, Romania, Serbia si Slovenia si un numar important de vorbitori, printre care reprezentanti ai unor companii precum Erste Bank, Bouygues sau KPMG.

Mai multe detalii despre acest eveniment se pot obtine de la dl. Petru Saca, Consilier de Zona, Directia Reprezentare Camerala, Biroul Relatii Externe, tel: 021.319.00.88, fax: 021.311.75.12, e-mail: drc@ccir.ro.

Related Posts with Thumbnails