Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

A XIX-a Expozitie Internationala pentru Agricultura si Industrie Alimentara AgroBalt

A- A A+
A XIX-a Expozitie Internationala pentru Agricultura si Industrie Alimentara AgroBalt

Ambasadei Republicii Lituania in Romania va invita la cea de-a XIX-a Expozitie Internationala pentru Agricultura si Industrie Alimentara AgroBalt, ce se va desfasura in Lituania, or. Kaunas, Arena Zalgiris, in perioada 10-12  Mai 2012. Evenimentul este organizat de Ministerul Agriculturii a Republicii Lituaniei in colaborare cu UAB „Ekspozicijų centras“.

Scopul acestui eveniment este de a aprofunda si a extinde relatiile de prietenie existente intre Romania si Lituania si de a colabora pe viitor in cele mai diverse domenii de interes comun, in beneficiul ambelor tari.

Obiectivele expozitiei AgroBalt 2012 vizeaza: promovarea dezvoltarii mediului de afaceri prin oferta de alimente sanatoase pentru consumatori, cresterea posibilitatilor rezidentilor lituanieni de a participa la procesul dezvoltarii agricole pe plan national si international, stabilirea unor relatii intre companiile si institutiile regionale ce opereaza in industria alimentara si agricola cu tarile straine, imbunatatirea cooperarii intre politicienii ce participa la expozitie pe probleme de economie agricola, economie alimentara si dezvoltare rurala, care sunt in topic pentru Lituania si alte tari europene. De asemenea urmareste imbunatatirea raspadirii noutatilor tehnologice si stiintifice, precum si a bunelor practici in domeniul agriculturii.

Pentru mai multe detalii si pentru participare puteti contacta organizatorii Expozitiei la tel : +37052779354, fax: +37052700801, e-mail : agrobalt@expo.lt sau accesand site-ul web http://www.expo.lt.

Persoana de contact din cadrul Camerei Nationale este d-ra. Nicoleta Buta, Consilier, Directia Reprezentare Camerala, Birou Relatii Externe, tel: 0213190088, e-mail:drc@ccir.ro.

Related Posts with Thumbnails