Forumul Economic România – Ungaria ce va avea loc la Budapesta în data de 09 aprilie 2021


Forumul Economic România – Ungaria ce va avea loc la Budapesta în data de 09 aprilie 2021

În perioada 8-9 aprilie la Budapesta va avea loc organizarea celei de-a VIII-a sesiuni a Comisiei Mixte Guvernamentale de Cooperare Economică România-Ungaria. Sesiunea plenară va fi completată în data de 9 aprilie 2021 de un forum economic cu reprezentanții mediului de afaceri din cele două țări.

Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR) în colaborare cu Agenția de Promovare a Exportului (HEPA) din Ungaria vă invită să participați vineri, 09 aprilie 2021, la Forumul Economic România – Ungaria, organizat în marja celei de-a VIII-a sesiune a Comisiei Mixte Guvernamentale de Cooperare Economică România – Ungaria, la Budapesta, ce va fi co-prezidată de domnul Claudiu-Iulius-Gavril Năsui, Ministrul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului (MEAT) alături de domnul Peter Szijjarto, Ministrul Afacerilor Externe și al Comerțului Exterior din Ungaria.

Sesiunea plenară va fi completată în data de 09 aprilie a.c. de un forum economic cu reprezentanții mediului de afaceri din cele două țări și se va desfășura la hotel Marriott din Budapesta începând cu orele 12.00. La acest eveniment, CCIR, va fi reprezentată la nivel de conducere.

Evenimentul se adresează tuturor companiilor din România interesate de piața economică din Ungaria, cu accent pe următoarele sectoare: agricultură și industrie alimentară, industria chimică, industria auto, finanțe, sănătate, turism, logistică, IT, electronică și  inginerie mecanică, industria maselor plastice, protecția mediului         

Cu speranţa că evenimentul prezintă interes pentru compania dumneavoastră, atât pentru consolidarea promovării bunurilor și serviciilor pe piața economică din Ungaria, cât și pentru identificarea de noi oportunități de afaceri, vă invităm să confirmați participarea dumneavoastră prin completarea  formularului de înscriere on-line
 

Înregistreaza-te

Participarea la eveniment este gratuită. Termenul limită pentru înregistrare este 26 martie 2021.

Vă aducem la cunoștință că Forumul Economic România-Ungaria se va desfășura în deplină siguranță, cu respectarea strictă a procedurilor de protecție, impuse de pandemia COVID-19. De asemenea, autoritățile vamale ungare vor facilita accesul pentru toți membrii delegației României. Referitor la aranjamentele logistice, acestea vor fi realizate individual de fiecare companie participantă.

Agenda
Lista preliminară a companiilor ungare

Pentru informații suplimentare și înscrieri vă rugăm să vă adresați doamnei Diana Popescu, Consilier, Biroul de Relații Bilaterale, email: diana.popescu@ccir.ro, tel +40374474360. 

Apăsaţi aici pentru dezabonare.

CCIR recunoaste importanta datelor dumneavoastra personale si se angajeaza sa protejeze confidentialitatea si securitatea acestora. De aceea, este important pentru noi sa va furnizam intr-o maniera integrata informatiile legate de prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal, in cuprinsul Termenilor Conditiilor.

Evenimentul se va desfășura la Hotel Mariott din Budapesta, începând cu orele 12,oo.

Forumul se va organiza îndeplină siguranță, cu respectarea strictă a procedurilor de protecție impuse de pandemia COVID-19. De asemenea, autoritățile vamale ungare vor facilita accesul pentru toți membri delegației României. referito la aranjamentele logistice, acestea vor fi realizate individual de fiecare companie participantă.

Descărcați aici:

Sursa:

Camera de Comerț și Industrie a României