AgroTransilvania Cluster – Invitație eveniment Atelier C-Voucher 


AgroTransilvania Cluster – Invitație eveniment Atelier C-Voucher 

 

ADR Nord-Vest, în contextul proiectului C-Voucher, organizează miercuri, 24 iulie,  de la ora 10, Atelierul de identificare a nevoilor și provocărilor cu care se confruntă firmele din domeniile eligibile proiectului pentru a pregăti următorul Apel de finanțare pentru vouchere de inovare în Economia Circulară, din toamna anului acesta.

 

Organizat sub forma unui Regional Camp, întalnirea se va desfășura conform următoarei agende indicative:

 

  1. Prezentarea proiectului C-Voucher și a oportunităților de finanțare pentru IMM-uri:

– Apelul pentru Adoptarea de Soluții Circulare – se va deschide la 1 august până cca. 30 octombrie – Program de accelerare de 1 lună + vouchere de 15.000 euro pentru pregătirera unei soluții circulare (resursa umană, transport, expertiză tehnică pentru elaborare plan de investiții/ studiu de fezabilitate)

– Apelul pentru Dezvoltarea de Soluții Circulare (varianta precedentă 2018)- preconizat a se lansa la 1 octombrie până în 30 noiembrie – Program de accelerare de 9 luni + vouchere de 60.000 euro (2000 euro pentru deplasare la preselecție și 58.000 euro pentru furnizori de soluții inovative – digitale, de tehnologie, de cercetare.

  1. Inventarul și completarea provocărilor cu care se confruntă firmele din perspectiva cerințelor necesare alinierii la economia circulară, pentru a elabora ghidul Apelului pentru Dezvoltarea de Soluții Circulare în concordanță cu nevoile firmelor.

De asemenea, informații despre eveniment găsiți și în invitația atașată. Invitate Atelier C-Voucher 2019

.Sursa:

AgroTransilvania Cluster

telefon: +40 (364) 730 049; +40 (753) 311 200

diana.chifor@agrocluster.ro

Agrotransilvania Cluster