Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

AgroTransilvania Cluster – Propunere proiect nou resurse umane- companii cluster

A- A A+

AgroTransilvania Cluster – Propunere proiect nou resurse umane- companii cluster

AgroTransilvania Cluster va informeaza despre un nou posibil proiect la nivel de cluster, care are in vedere sustinerea si fidelizarea resurselor umane din companiile membre prin program/ateliere/cursuri pe zona de: initiere, specializare, perfectionare si/sau calificare/recalificare (inclusiv initierea unor programe dedicate de formare la locul de munca).

Proiectul se finanteaza prin Programul Operational Capital Uman si presupune o succesiune de activitati pe o durata de 12 luni ( cu startul estimat din toamna anului 2019) si un cost de app. 10% pentru fiecare companie, in raport cu nr. de angajati prinsi in program ( acest % presupune in fapt un cost administrativ si acoperirea de comisioane/dobanzi bancare). Diferenta de 90% reprezinta finantare nerambursabila si poate acoperi cheltuieli de planificare, organizare si derularea propriu-zisa a programelor/atelierelor/cursurilor.

Grupul tinta al proiectului este minim 25 de companii implicate și minim 250 de angajati de la aceste companii prinsi in activitatile proiectului. În acest sens, va rog pe toti cei interesati, sa completeze scrisoarea de intentie atasata si sa ne-o trimita prin email pana la finalul saptamanii viitoare.

Deadline-ul pentru depunerea proiectului este 20 decembrie 2018.

Descărcați aici: Scrisoare de intentie – Proiect POCU ATC – 2018

Sursa:

AgroTransilvania Cluster

telefon: +40 (364) 730 049; +40 (753) 311 200

e-mail: florina.deiac@agrocluster.ro

Agrotransilvania Cluster

Related Posts with Thumbnails