ANTIQUE MARKET- Târg de obiecte de artă și antichităti 16 – 19 Mai 2024


Romexpo, în colaborare cu Camerele de Comerț si Industrie din Romania (CCI), organizează:

ANTIQUE MARKET

Targ de obiecte de arta si antichitati

16 – 19 Mai 2024, Pavilion A

Antique Market isi propune sa gazduiasca, pentru expunere si evaluare, piese de mobilier si decoratiuni interioare, arta plastica, obiecte personale si de colectie, argintarie si portelanuri, bijuterii vechi, jucarii, vehicule de epoca si multe altele.

Prin organizarea acestui targ, Romexpo doreste sa faciliteze expozantilor – artisti, anticari, restauratori etc – contactul cu cat mai multi vizitatori – potentiali cumparatori, investitori sau colectionari de cele mai diverse categorii.

Incurajăm toti expozantii să-și creeze strategia de participare la ANTIQUE MARKET 2024, aceasta reprezentând cea mai eficace variantă de promovare targetata pe canale de specialitate, într-un cadru profesionist.

Având în vedere parteneriatul de succes derulat în anii precedenți între ROMEXPO și Camera de Comerț și Industrie pe care cu onoare o reprezentați, vă invităm să ne fiți alături și la acest eveniment. Vă adresăm pe această cale rugămintea de a dispune difuzarea acestor informații în mediul de afaceri, în vederea participării firmelor interesate în calitate de expozant sau vizitator la acest eveniment.

Detaliile privind condițiile tehnice, economice și financiare sunt disponibile pe site-ul manifestării, www.antiquemarket.ro, iar pentru orice informații suplimentare privind participarea la ANTIQUE MARKET 2024, este cu plăcere la dispoziție, la datele de contact:

Mihaela COSTENIUC – Project Coordinator

E-mail: mihaela.costeniuc@romexpo.ro

Sursa:

Romexpo SA București