Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

APIA va plăti peste 2,4 mil. euro pentru servicii de control prin teledetecţie a cererilor de plată

A- A A+
APIA va plăti peste 2,4 mil. euro pentru servicii de control prin teledetecţie a cererilor de plată

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) va organiza în 27 aprilie o licitaţie deschisă pentru contractul de servicii de control prin teledetecţie a cererilor de plată pe suprafaţă depuse de fermieri pentru campania anului 2011, cu o valoare estimată de 2,43 mil. euro, fără TVA.

Potrivit unui anunţ de pe e-licitaţie.ro, se estimează un număr de 103.766 de dosare de control care vor fi supuse controlului prin teledetecţie pentru întreaga perioadă de derulare a contractului şi o suprafaţă totală de prelucrat de 28.480 kmp.

Achiziţia se va derula pe două loturi, în funcţie de zona geografică unde sunt situate parcelele fermierilor selectaţi pentru controlul prin teledetecţie. Astfel, în cadrul primului lot sunt cuprinşi fermieri cu parcele situate în judeţele Maramureş, Bistriţa Năsăud, Cluj, Arad, Alba, Timiş, Sibiu, Gorj şi Braşov, iar în cel de.al doilea lot fermieri din Suceava, Bacău, Vrancea, Galaţi, Buzău, Brăila, Teleorman, Tulcea şi Constanţa.

Primul lot cuprinde 47.913 dosare şi o suprafaţă maximă de prelucrat de 14.620 kmp, iar cel de-al doilea lot – 55.853 dosare şi o suprafaţă maximă de prelucrat de 13.860 kmp.

Contractul se va derula în perioada 1 iunie-30 decembrie 2011, iar finanţarea va fi asigurată de la bugetul de stat – bugetul alocat autorităţii contractante pentru perioada de derulare a contractului de servicii.

Totodată, criteriul de atribuire va fi preţul cel mai scăzut, iar perioada minimă pe parcursul căreia ofertantul trebuie să şi menţină oferta este de 60 de zile de la termenul limită de primire a ofertelor.

Sursa: NewsIn

Related Posts with Thumbnails