Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Atelier de lucru dedicat materialelor de constructii si metalurgiei Egipt-Romania, 23 martie 2015

A- A A+

Atelier de lucru dedicat materialelor de constructii si metalurgiei Egipt-Romania, 23 martie 2015
Biroul Comercial si Economic al Ambasadei Egiptului de la Bucuresti, impreuna cu Consiliul Egiptean de Export pentru Constructii, Industria Materialelor Refractare si Metalurgiei, va organiza o misiune economica in Romania, in perioada 24-28 martie 2015, pentru producatori egipteni importanti din domeniul materialelor de constructii.

Reuniunea de profil înalt vizeaza identificarea posibilitatilor de consolidare a relatiilor, prin dezvoltarea importurilor si exporturilor  urmarind promovarea oportunitatilor de colaborare si de investitii între cele doua tari, în domeniul materialelor de constructii.
La aceasta misiune vor participa aproximativ 23 dintre cele mai importante companii de productie si exportatori din Egipt, specializate în principal în marmura si granit (bare, placi, buca?i semi-taiate, etc.), materiale impermeabile, produse chimice cum ar fi vopsele, industria metalurgica, articole ceramice si sanitare, table din policarbonat, tevi din metal si lut.
Persoanele interesate sunt invitate la acest eveniment la HOTEL NOVOTEL Bucuresti, în data de 25/03/2015, si, de asemenea, la întalnirile de afaceri directe / B2B cu companiile egiptene, dupa eveniment, (gasiti invitatia în anexa si  lista participantilor).
Pentru informatii suplimentare utilizati  e-mail: Bucharest@ecs.gov.eg sau contactati  pe d-na Corina Vaceanu – secretar executiv, la urmatoarele numere de telefon: + 40-21-2112352 – 2113947, fax: + 40-21-2100405, mobil: 0744353726.
Related Posts with Thumbnails