Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Au mai rămas două săptămâni până la termenul limită de înregistrare a candidaturilor pentru Premiile Afaceri pentru Pace, Oslo 2018 !

A- A A+

Au mai rămas două săptămâni până la termenul limită de înregistrare a  candidaturilor pentru Premiile Afaceri pentru  Pace, Oslo 2018 !

Aşteptăm cu deosebit interes participarea dumneavoastră la atribuirea premiilor Afaceri pentru Pace, Oslo 2018”, prin nominalizarea unor persoane de excepţie, cu succes în afaceri, dar care, în acelaşi timp, acţionează în mod responsabil pe baza principiilor etice.

 

Premiul anual reprezintă recunoaşterea rolului important al liderilor de afaceri, fiind cea mai înaltă distincţie acordată antreprenorilor în virtutea unor realizări remarcabile. Patru persoane reprezentative au fost premiate în anul 2017 pentru realizările lor.

 

În parteneriat cu Fundaţia Afaceri pentru Pace, CCI caută, prin intermediul reţelei mondiale a camerelor de comerţ şi a comitetelor naţionale, lideri de afaceri care au avut capacitatea de a demonstra că practicile etice pot promova valoarea economică în afaceri, stabilitatea şi pacea între naţiuni şi culturi, stimulând dezvoltarea obiectivelor ONU de dezvoltare durabilă. Candidaţii nominalizaţi sunt selectaţi în funcţie de trei criterii.

 

Camerele de Comerţ şi Comitetele Naţionale ale ICC pot depune candidaturi online până la data de 21 noiembrie 2017, pe site-ul http://nomination.businessforpeace.org:81/application/icc-2018

 

Sunteţi bineveniţi să reînnoiţi nominalizarea candidaţilor anteriori şi să le oferiţi o nouă şansă!

 

Un comitet independent format din Laureaţi ai Premiului Nobel pentru Pace şi Economie va selecţiona  Persoanele Premiate – din rândul candidaţilor nominalizaţi de către CCI, PNUD (Programul Naţiunilor Unite pentru Dezvoltare) şi Iniţiativa Global Compact a Naţiunilor Unite şi care vor fi aniversate la Ceremonia de premiere de la Oslo, din 16 mai 2018.

 

Pentru informaţii suplimentare cu privire la criteriile de atribuire şi selecţie, vă rugăm să vizitaţi site-ul Fundaţiei Afaceri pentru Pace http://businessforpeace.no/  şi site-ul CCI: www.iccwbo.org/bfp2018

sau puteţi să o contactaţi pe d-na Hélène Kolmodin la adresa: hkn@iccwbo.org

 

 

Anthony Parkes

Director

CCI Federaţia Mondială a Camerelor

PREMIILE AFACERI PENTRU PACE

OSLO 2018

Deschiderea nominalizărilor pentru cea mai mare distincţie oferită  unui antreprenor pentru realizări remarcabile în domeniul afacerilor

Transmiteţi nominalizările online:

www.iccwbo.org/bfp2018

Pentru mai multe informaţii, accesaţi:

www.businessforpeace.org

Nominalizările se închid la

21 noiembrie 2017

     CCI  Camera de Comerţ                                    Parteneri             Internaţională

 

Laureaţii Premiului Afaceri pentru Pace din 2017:

 

Durreen Shahnaz, Elon Musk, Harley Seyedin and Murad Al-Katib

 

Sursa:

Camera de Comerţ Internaţională

Related Posts with Thumbnails