Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Balul Caritabil pentru Institutul Inimii ”Împreună pentru Inima Transilvaniei”

A- A A+

Balul Caritabil pentru Institutul Inimii ”Împreună pentru Inima Transilvaniei”

Iinstiturt INIMII

 

Colectivul Institutului Inimii “Nicolae Stăncioiu” are deosebita plăcere de vă invita să fiți alături de noi la cea de-a doua ediție a Balului Caritabil “Împreună pentru Inima Transilvaniei”.  Manifestarea va avea loc în data de 4 decembrie 2015 la Grand Hotel Italia, Cluj-Napoca, începând cu ora 19 și va avea ca scop strângerea de fonduri pentru susținerea activității institutului.

Balul Caritabil ”Împreună pentru Inima Transilvaniei” este o inițiativă pornită în primăvara anului 2014. Scopul acestei manifestări caritabile a fost dotarea institutului cu aparatura medicală atât de necesară pentru buna funcționare a activității institutului.

Toamna aceasta, revine cu a doua ediție a balului caritabil, de data aceasta cu scopul de aduna fondurile necesare pentru dotarea și adaptarea unei săli de operație pentru a facilita operațiile la copiii cu malformații congenitale la inimă.

Bolile cardiovasculare sunt în prezent cauza numărul 1 a decesului, la nivel mondial. Aceeași situație se regăsește și în România. Institutul Inimii ”Nicolae Stăncioiu” din Cluj-Napoca este unul dintre cele mai importante centre de tratare a bolilor cardiovasculare, care deservește toate județele din Transilvania și nu numai. Operațiile la copiii cu malformații congenitale la inimă sunt o prioritate în acest centru din inima Transilvaniei.

Contăm pe sprijinul dumnevoastră pentru a reedita succesul ediției precedente.

Manager Institutul Inimii “Nicolae Stăncioiu
Dr. Adrian Molnar

 

 

 

Cei prezenți la Balul Caritabil, pot participa la expoziția de artă cu vânzare, unde vor fi expuse tablouri ale tinerilor artiști, colecția de fotografie afișată în premieră, semnată de Emil Racoviță, din expediția sa la Polul Sud între anii 1989-1899, dar și o ediție unică a întregului material fotografic a lucrării”Clujul în imagini”, Veress Ferenc (1859).

 

BILET DE PARTICIPARE:
100 € (450 lei) / persoană

 

Biletul de participare poate fi achitat în contul:
Fundația Inima Transilvaniei
C.U.I. 12561422
IBAN RO97BUCU1021215614092RON,
deschis la Alpha Bank Cluj-Napoca- Vă rugăm să ne confirmați pe adresa de e-mail insitutulinimii@medevents.ro, sau la numărul de telefon 0722 234 578 prezența dumneavoastră la Balul Caritabil, precum și numărul de persoane care vor participa.

CONTACT: Anca Visu | tel: 0722 234 578 | e-mail: institutulinimii@medevents.ro

Sursa:

Institutul Inimii “Nicolae Stăncioiu”

Cluj-Napoca

 

Related Posts with Thumbnails