Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Banca Comercială Română a primit un plafon de 64 milioane euro pentru Prima Casă 3

A- A A+
Banca Comercială Română a primit un plafon de 64 milioane euro pentru Prima Casă 3

Banca Comercială Romană (BCR) a primit un plafon de 64 milioane de euro pentru acordarea de credite în cadrul programului guvernamental Prima Casă 3, de la Fondul Naţional de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri (FNGCIMM), a anunţat vineri banca.

BCR a acordat în cadrul programului Prima Casă 1 şi 2 credite în valoare de peste 525 milioane euro, care reprezintă mai mult de o treime din totalul împrumuturilor acordate de bănci în cadrul programului.

Banca anunţă că a început să primească dosarele clienţilor care doresc să achiziţioneze o locuinţă prin programul Prima Casa 3.

BCR percepe o dobândă de 4,76% pe an pentru clienţii care îşi încasează salariul la BCR, au avut un comportament bun de plata la creditele contractate la BCR formată din EURIBOR la trei luni, plus o marjă de 3,75% şi de 4,96% pe an, formată din EURIBOR la trei luni, plus o marjă de 3,95% pentru clienţii care nu au o relaţie cu banca.

Banca precizează că nu percepe comisioane lunare sau de analiză. Un client care îşi încasează salariul la BCR sau care a avut un comportament bun la plată la creditul în derulare la BCR va plăti pentru un credit de 30.000 euro, acordat pe 30  ani, o rată lunară de 157 euro, la o dobândă variabilă de 4,76%, cost de evaluare al apartamentului de 300 lei, inclusiv TVA, comision de gestiune datorat către FNGCIMM de 0,49% calculat anual la soldul creditului.

Sursa: NewsIn

Related Posts with Thumbnails