Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

BCR a lansat un portal pentru antreprenori şi vrea să ajungă în doi ani la 50.000 de utilizatori

A- A A+
BCR a lansat un portal pentru antreprenori şi vrea să ajungă în doi ani la 50.000 de utilizatori

BCR a lansat platforma www.bcrclubantreprenori.ro, un portal interactiv dedicat antreprenorilor şi întreprinderilor mici din România şi vizează să ajungă la 50.000 de utilizatori în următorii doi ani, a declarat miercuri directorul pentru Retail din cadrul BCR, Sorin Mititelu.

Portalul, lansat împreună cu International Business Promotion (IBP), oferă antreprenorilor acces la informaţii, training online, interacţiune cu alţi antreprenori şi specialisti din domenii variate, suport şi oportunităţi de afaceri.

Potrivit reprezentanţilor băncii, scopul platformei este să faciliteze accesul microîntreprinderilor la promovare pe internet şi să aducă în acelaşi loc potenţiali clienţi şi furnizori, oferind în plus informaţii şi training, necesare antreprenorilor pentru dezvoltarea afacerilor.

Până în prezent, 5.000 de microîntreprinderi s-au înscris deja pe platforma www.bcrclubantreprenori.ro.

“Datorită capacităţii lor ridicate de adaptare şi de transformare, micii antreprenori ofera economiei resursele de a renaşte şi de a se dezvolta. Am dezvoltat platforma www.bcrclubantreprenori.ro pentru că ne străduim să întelegem nevoile antreprenorilor şi să le punem la dispoziţie instrumentele necesare unei dezvoltări sănătoase,” a declarat Sorin Mititelu.

Banca Comerciala Română (BCR), membră a Erste Group, este cel mai important grup financiar din România, incluzând operaţiunile de bancă universală (retail, corporate & investment banking, trezorerie şi pieţe de capital), precum şi societăţile de profil de pe piaţa leasingului, managementului activelor, pensiilor private, a băncilor de locuinţe şi a serviciilor bancare prin telefonul mobil.

BCR oferă gama completă de produse şi servicii financiare prin intermediul unei reţele de 48 de centre de afaceri dedicate companiilor şi 668 de unităţi retail localizate în majoritatea oraşelor din întreaga ţară cu peste 10.000 de locuitori.

Sursa: NewsIn

Related Posts with Thumbnails