Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

BCR intermediază tranzacţionarea acţiunilor NEPI la BVB

A- A A+
BCR intermediază tranzacţionarea acţiunilor NEPI la BVB

Banca Comercială Româna (BCR) intermediază, împreună cu societatea de brokeraj Intercapital Invest, listarea fondului de investiţii imobiliare New Europe Property Investments (NEPI) la Bursa de Valori Bucureşti (BVB), a anunţat luni banca.

“Listarea fondului de investiţii imobiliare New Europe Property Investments (NEPI) pe BVB este un moment important pentru piaţa de capital din România, având în vedere faptul că este vorba de un nou emitent, respectiv al doilea emitent străin după Erste Group la BVB. Având în vedere aprobarea admiterii la tranzacţionare din partea BVB, avem în vedere listarea efectivă a NEPI pe BVB în prima săptămână a lunii iunie. În aproximativ o săptămână, cei doi intermediari vor organiza un roadshow prin care să prezinte compania investitorilor instituţionali”, a declarat director corporate finance & investment banking BCR, Dan Weiler.

Consiliul Bursei de Valori Bucureşti a admis la tranzacţionare, în baza avizului consultativ favorabil emis de Comisia de Admitere la Tranzacţionare, pe piaţa reglementată administrată de SC Bursa de Valori Bucureşti SA, Sectorul Alte Instrumente Financiare Internationale, Categoria A- Instrumente financiare asimilabile titlurilor de capital, acţiunile emise de New Europe Property Investments Plc.-Isle of Man. Data începerii tranzacţionării acestora urmează să fie comunicată ulterior.

Sursa: NewsIn

Related Posts with Thumbnails