Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

BCR şi VISA au lansat cardul de cumpărături contactless cu aplicaţia de transport RATB inclusă

A- A A+
BCR şi VISA au lansat cardul de cumpărături contactless cu aplicaţia de transport RATB inclusă

Banca Comercială Română (BCR) şi VISA au lansat un card de credit, contactless, cu aplicaţie de transport inclusă, cardul înglobând două produse într-unul singur, respectiv card de transport în comun pentru Bucureşti şi card de credit în lei.

“La o lună de la lansarea cardului de debit, contactles, ‘Zâmbet BCR’, ne-am completat oferta şi cu un card de credit contacless, cu aplicaţia de transport pentru Bucureşti inclusă, sub brandul Powercard BCR. Când vor să meargă la cumpărături, bucureştenii trebuie să aibă cu ei doar acest card. Pot plăti transportul în comun cu el, pot plăti cumpărăturile cu acest card, pot plăti masa în oraş şi totul foarte rapid, datorită tehnologiei contacless. Mai mult, folosind PowerCard Standard Contactless Visa, ei vor avea cumpărăturile asigurate 100 de zile şi pot beneficia de reducerile de până la 25% la partenerii noştri, precum şi de plata în rate cu 0% dobândă” a declarat Director Carduri BCR, Igor Zganjer, .

Cardul PowerCard Standard Contactless Visa are o dobândă variabilă (modificată trimestrial prin însumarea valorii ROBOR 3M cu marjă fixă de 11,5%) de 17,18% pe an pentru cardurile negarantate.

Printre avantajele cardului de credit PowerCard Standard Contactless se numără o aplicaţie de transport  comun pentru Bucureşti – cardul fiind emis din start cu titlul de transport comun de tip “Portofel electronic” inscripţionat pe aplicaţia de transport. Astfel, deţinătorul poate merge pentru încărcarea pe aplicaţia de transport a altor variante de titluri de transport (de exemplu abonament) la orice punct de emitere  reîncărcare  RATB

Totodată, cardul este emis cu funcţia de reîncărcare a titlului de transport în comun tip “Portofel electronic” din limita de credit acordată. Reîncărcarea se face  mod automat cu suma de 10 lei în cazul în care soldul existent pe aplicaţia de transport scade sub 10 lei.

Reprezentanţii băncii susţin că acesta oferă asigurare de protecţie a cumpărăturilor,de exemplu daca îţi cumperi un ceas  valoare de minim 50 de euro prin cardul BCR şi acesta este distrus sau  furat în maxim 100 de zile, atunci îţi primeşti banii înapoi.

De asemenea, se oferă asigurare de călătorie ce acoperă asistenţa medicală, întârzierea zborului, asigurare pentru deces  invaliditate permanenta.

Pe lângă acestea, poseseorii cardului pot beneficia de reduceri de la 25% la partenerii BCR, precum şi de puncte de loialitate obţinute automat şi transformate apoi automat în bani pentru tranzacţiile efectuate la orice comerciant din ţară sau străinătate şi pe internet.

Perioada de graţie de maxim 53 de zile este valabilă pentru tranzacţiile la orice comercianţi / internet.

Limita maximă care poate fi obţinută pe cardul de credit PowerCard Standard Contactless Visa, fără garanţii, este de 20.000 de lei, iar valabilitatea limitei de credit este nelimitată.  Emiterea cardului costă 30 de lei, iar comisionul de administrarea anuală este în valoare de 30 de lei.

La mijlocul lunii mai 2011, BCR, RATB şi VISA au lansat cardul ‘Zâmbet BCR’, card de debit, contactless, cu aplicaţie de transport inclusă.

La emiterea cardului, fiecare client primeşte cadou 10 lei în portofelul electronic pentru plata călătoriilor. Portofelul electronic al cardului ‘Zâmbet BCR’ are posibilitatea reîncărcării automate cu sume din contul bancar.

Mai mult, la fiecare reîncărcare a aplicaţiei de transport, clienţii primesc bonus 5% din valoarea sumei reîncărcate. În plus, clientul primeşte bonusuri substanţiale când utilizează cardul la diferite categorii de comercianţi (indiferent de banca ce a instalat aparatul POS): 1% pentru cumpărături la orice supermarket şi hypermarket, 2% pentru segmentul îmbrăcăminte/încălţăminte, 3% pentru comercianţi din zona divertisment (restaurante, baruri, cinematografe, teatre, bowling şamd).

Sursa: NewsIn

Related Posts with Thumbnails