BIFE-SIM – CEL MAI IMPORTANT EVENIMENT DIN INDUSTRIA MOBILEI, ECHIPAMENTELOR SI ACCESORIILOR!


BIFE-SIM – CEL MAI IMPORTANT EVENIMENT DIN INDUSTRIA MOBILEI, ECHIPAMENTELOR SI ACCESORIILOR!

BIFE – SIM

INDUSTRIA ROMÂNEASCĂ DE MOBILĂ SE REUNEȘTE ANUAL LA BIFE-SIM – CEL MAI IMPORTANT EVENIMENT DIN INDUSTRIA MOBILEI, ECHIPAMENTELOR SI ACCESORIILOR!

19-22 septembrie 2024, în Pavilionul B2

Romexpo, în parteneriat strategic cu Asociația Producătorilor de Mobilă din România (APMR) și CCI organizează cea de-a XXXII-a ediție a târgului BIFE SIM. Acesta reprezintă 4 zile de inspirație pentru cei care vor să fie la curent cu ultimele concepte și tendințe în materie, dar și o incursiune inedită în lumea mobilierului de serie sau unicat, produs în România sau pe plan internațional, minimalist sau îmbogățit cu motive tradiționale autohtone.

Divizat în sectoare tematice, târgul reunește oferta Saloanelor de mobilier clasic, design, confort, decorațiuni și corpuri de iluminat, unde vizitatorii au parte de sfaturi și idei pentru transformarea casei în caminul ideal, în concordanță cu personalitatea și preferințele fiecăruia, și pe cea a Salonului de bucătării, care completează conceptul de amenajare și design interior. De asemenea, BIFE-SIM 2024 întregește tabloul industriei mobilei, prezentând și o ofertă bogată de echipamente, utilaje și materii prime pentru industria lemnului, destinată eficientizării fluxului de producție și implementării de noi tehnologii.

Producătorii, importatorii și distribuitorii vă așteaptă la Romexpo cu toate stilurile de mobilier disponibile pe piața românească și internațională, clasic, vintage, modern, combinat cu sticlă sau piele și chiar pictat manual.Alegerea obiectelor de mobilier va fi o experiență inedită, iar locul în care veți găsi raspunsul la toate întrebările dumneavoastră, dar și multe alte surprize pentru un design interior rafinat este ediția 2024 a expoziției BIFE-SIM – Targul Internațional de mobilă, echipamente și accesorii!

Pentru mai multe informații, puteți vizita site-ul oficial al ROMEXPO:

https://bife-sim.ro/ro/

Mihaela Costeniuc (Pane) – Coordonator Proiect: E-mail: mihaela.pane@romexpo.ro

Sursa:

ROMEXPO S.A. București

Bd. Marasti nr. 65-67, sector 1.cod 011465, Bucuresti