Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Camerei de Comerț și Industrie a României informare consultări la sediul Ministerului Antreprenoriatului și Turismului (MAT)

A- A A+

Camerei de Comerț și Industrie a României (CCIR) transmite informarea din cadrul consultărilor lunare cu structurile asociative din domeniul IMM și al mediulul de afaceri, care au avut loc la sediul Ministerului Antreprenoriatului și Turismului (MAT), în data de 09.05.2023.

Subiectele puse în discuție în cadrul întâlnirii au vizat prezentarea stadiului programelor de finanțare administrate, gestionate și derulate de MAT.

În cadrul reuniunii s-a discutat despre stadiul Programului Femeia Manager. Au fost evaluate 1800 de dosare.

Reprezentanții Ministerului au adus in discuție și stadiul Programului Start-up Nation. Pentru Start-up Nation (pilonul principal) au fost evaluate 7300 de dosare si au fost primite 1700 notificări de clarificare.

Ministerul a informat cu privire la flnalizarea draftului pentru Programul de accelerare a dezvoltării întreprinderilor mici și inijlocii.

Reprezentanții Ministerului au informat cu privire la publicarea pe s1te-ul Ministerului a proiectului de procedură pentru Programul național multianual de înființare și dezvoltare de incubatoare tehnologice și de afaceri. În acest sens vă transmitem atașat proiectul de procedură.

Propunerile, sugestiile și opiniile privind proiectul de procedură pentru Programul național multianual de înființai’e și dezvoltare de incubatoai’e tehnologice și de afaceri pot fi transmise in cel lnai scurt, la adresa de e-mail: dezbateri publice@inat.gov.ro.

Pentru informații suplimentare, pei’soana de contact din partea Calnerei de Comerț și Industrie a României, Direcția Strategii, Politici și Proiecte, Biroul Strategii, Politici si Proiecte este dna. Luiza Chiriac, telefon 0722 585 096, e-mail: luiza.chiriac@ccir.ro.

Sursa:

Camera de Comerț și Industrie a României

CCIR Business Center, B-dul Octavian Goga nr. 2,
sector 3, Bucureşti, România
Tel.: +4021 319 18 85
Fax: +4021 319 01 56
www.ccir.ro; www.snia.ro; www.tnf.ro

Related Posts with Thumbnails