Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

CEC Bank acceptă de marţi dosare de credit în cadrul programului Prima Casă 4

A- A A+
CEC Bank acceptă de marţi dosare de credit în cadrul programului Prima Casă 4

CEC Bank anunţă că a primit avizul BNR pentru lansarea celei de a patra etape a programului Prima Casă, urmând ca de marţi să accepte dosare de credit în cadrul acestui program.

Pentru Prima Casă 4, CEC Bank dispune de un plafon de aproximativ 27 milioane de euro, clienţii beneficiind de dobândă variabilă, formată din ROBOR 3M + 1,9 p.p. pentru creditele în lei, respectiv EURIBOR 3M + 4 p.p. pentru creditele în euro.

Potrivit CEC Bank, printre caracteristicile creditelor pentru Prima Casă 4 se numără: lipsa comisioanelor din partea băncii; perioada de graţie de până la 180 de zile; durata maximă de finanţare de 30 de ani; vârsta maximă stabilită pentru rambursarea integrală a creditului de 80 de ani; posibilitatea obţinerii unui card de credit în baza analizei aceleiaşi documentaţii; posibilitatea utilizării serviciului de Internet Banking pentru vizualizarea situaţiei creditului (sold, dobândă, rate) dar şi pentru operaţiuni curente (plăţi, depozite);  acceptarea de codebitori de către Bancă în vederea completării veniturilor solicitantului.

Programul Prima Casă 4 se adresează oricărei persoane fizice care nu deţine în proprietate exclusivă sau împreună cu soţul ori soţia nicio locuinţă sau care deţine cel mult o unitate locativă, dobândită prin orice alt mod decât prin program, în suprafaţă utilă mai mică de 50 de metri pătraţi.

În Monitorul Oficial din 26 mai a fost publicat ordinul comun privind convenţia pentru Prima Casă 4, urmând ca protocolul să fie semnat de Fondul de Garantare şi băncile interesate. Ordinul comun vizează convenţia privind implementarea programului Prima Casă şi convenţia de garantare şi reglementare a unor măsuri necesare pentru aplicarea normelor.

Sursa: NewsIn

Related Posts with Thumbnails