Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Comisia Europeana anunta lansarea Premiului UE pentru siguranța produselor

A- A A+

Comisia Europeana anunta lansarea Premiului UE pentru siguranța produselor

Comisia Europeană are plăcerea să anunțe lansarea celei de a doua ediții a Premiului UE pentru siguranța produselor. Premiul oferă recunoaștere și vizibilitate companiilor care pun siguranța produselor pe primul plan în activitatea lor, depășind cerințele minime stabilite în legislația UE. Câștigătorii își vor primi premiul de la Didier Reynders, comisarul european pentru justiție, în cadrul unei ceremonii la nivel înalt, pe 23 septembrie.

În calitate de parte interesată importantă, sprijinul dvs. va fi esențial pentru a ajunge la un număr cât mai mare de potențiali candidați. Cu toții avem în comun dorința de a asigura siguranța consumatorilor în întreaga UE. Cu toții dorim să sensibilizăm cu privire la eforturile industriei de a inova continuu pentru a spori acest grad de siguranță – o inspirație pentru alți de a urma aceeași cale.

Înscrierile se pot face până la 30 aprilie 2021. Există două categorii tematice:

  1. Produse sau inițiative pentru consumatori, care protejează siguranța grupurilor vulnerabile (copii, vârstnici, persoane cu dizabilități etc.);
  2. Produse sau procese/mecanisme pentru consumatori, care combină siguranța cu tehnologii noi.

Ambele categorii vor avea câștigători separați din rândul IMM-urilor și al companiilor mai mari. Acest lucru înseamnă că toți operatorii de pe piață au o șansă, de la cel mai mic la cel mai mare.

În cazul în care doriți să contribuiți la diseminarea mesajului în rândul contactelor dvs., am elaborat un set de materiale pe care le puteți folosi pentru promovare. Acesta include fișe informative, materiale vizuale și buletine de informare. Puteți găsi mai multe informații pe site-ul premiului.

Pentru orice întrebări, vă rugăm să  contactați : info@product-safety-award-2021.eu

Cu stimă,

Camera de Comerț și Industrie a României

Directia Relatii Interne si ICC Romania


CCIR Business Center, B-dul Octavian Goga nr. 2,

sector 3, Bucureşti, România
Tel.: +4021 319 18 85
Fax: +4021 319 01 56
www.ccir.rowww.snia.rowww.tnf.ro

Related Posts with Thumbnails