Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

COMPANIA DE TRANSPORT PUBLIC CLUJ-NAPOCA SA: BILET DE CALATORIE pentru transport urban si metropolitan ACUM si prin SMS la 7478

A- A A+

Publicul calator din Municipiul Cluj Napoca si Zona Metropolitana Cluj are la dispozitie inca o modalitate de achizitionare a biletelor de calatorie pe toate liniile CTP Cluj-Napoca SA. Astfel, incepand cu data de 18.06.2014 a fost introdus sistemul de plata al titlurilor de calatorie prin SMS la 7478. Pentru calator, avantajele acestei metode sunt multiple:

– este cea mai complexa si variata oferta in ceea ce priveste categoriile titlurilor de calatorie achizitionate pin sms din tara, satisfacand necesitatile oricarui calator.

– achizitia se face instant fara sa te mai deplasezi la o casa de bilete,

– nu depinzi de orarul de functionare al caselor de bilete sau de amplasarea lor in statii.

– confirmarea platii calatoriei o primesti direct pe telefonul mobil intr-un interval de maxim 25 secunde de la trimiterea mesajului SMS.

– nu ai nevoie de bani cash pentru a face achizitia (platesti la urmatoarea factura telefonica sau din creditul initial daca este vorba de o cartela telefonica preplatita).

– cu titlul de calatorie pentru zona metropolitana te poti deplasa si in oras pana la destinatia dorita in limita timpului achizitionat.

– tariful biletului de calatorie nu se schimba (platesti in plus doar costurile de operare a serviciului de plata prin SMS).

– valoarea biletului poate fi decontata integral (inclusiv TVA), aceasta valoare aparand pe factura intocmita de operatorul de telefonie.

Pentru informatii referitoare la modalitatea de achizitionare a biletelor de calatorie va rugam sa consultati Regulamentul complet de utilizare disponibil pe www.ctpcj.ro/sms.

Conducerea CTP CLUJ-NAPOCA SA

Sursa: CTP Cluj-Napoca SA

Related Posts with Thumbnails