Compania Mega-Logistic Zrt. caută parteneri în România


Compania Mega-Logistic Zrt. caută parteneri în România

Ambasada Ungariei prin Biroul Economic și Comercial transmite inițiativa companiei Mega-Logistic Zrt. pentru a găsi partneri (comercianți) în România.

Mega-Logistic Zrt. este una dintre cele mai importante companii maghiare de facilități de management și de investiții din Ungaria. Cu o conducere orientată către obiective, o gestionare responsabilă a resurselor și servicii de înaltă calitate și adaptabile, oferim serviciile noastre într-un mod orientat spre client în Ungaria și în străinătate. Vezi pagina web: http://www.mega-logistic.hu/en/

Mega-Logistic Zrt. caută companii românești care vor o colaborare reciproc avantajoasă în proiectele sale importante, parteneri locali care vând beton armat (oțel beton armat, placă de bobină laminată la cald, descrierea amănunțită în anexă), precum și diferite stocuri disponibile din interiorul și din afara UE.

În ceea ce privește stocurile (din magazin închis, chiar suprasolicitat), scopul achiziției prezintă produse textile sport (tricouri, echipament de jogging, pantofi de sport), îmbrăcăminte casual de marcă, mobilier din lemn masiv, alimente conservate (carne, legume, fructe), pentru o perioadă maximă de 1/3 din perioada de garanție, articole tehnice de marcă (telefoane mobile, laptopuri, tablete).

Descărcaâi aici:  Mega_Logistic Zrt cererile de ofertă în limba engleză și specificațiile produselor în limba engleză. Ofertele sunt așteptate urgent până în data de 31 ianuarie 2019, ora 24:00.

Vă rugăm să trimiteți ofertele la adresele de e-mail: Miklos.Szabo@mfa.gov.hu, respectiv econoffice.buc@gmail.com

 

Sursa:

Ambasada Ungariei, București
Biroul Economic și Comercial

020467 Bucureşti, Str. Alexandru Philippide nr. 12., sector 2.

Tel.: +40 21 231 2128

Fax: +40 21 231 0106