Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Competiții și festivaluri internaționale de vinuri în zona balcanică, iunie 2022

A- A A+

Competiții și festivaluri internaționale de vinuri în zona balcanică, iunie 2022

Vă informăm că în luna iunie a.c. urmează a fi organizate două evenimente de promovare a vinurilor producătorilor din regiunea balcanică, acțiuni care vor avea asigurată vizibilitate internațională consistentă. Este vorba de cea de-a 11-a ediție a BALKANS INTERNATIONAL WINE COMPETITION (BIWC) ce va avea loc în perioada 1-3 iunie 2022 la Salamina, Grecia și BALKAN WINE FESTIVAL ce va avea loc la Sofia, Bulgaria, în perioada 16-18 iunie 2022.

Organizatorii evenimentele menționate așteaptă să aibă în competiție peste 1.000 de vinuri din Bulgaria, Grecia, Macedonia de Nord, Slovenia, Turcia, Albania, România și Serbia. Festivitățiile de premiere vor fi mediatizate de presa de specialitate și de cea locală, iar prezența vizitatorilor va fi una mult sporită mai ales că evenimentele au loc după o perioadă de restricții generate de pandemie. Programul va include și prezentări culinare din diferite bucătării naționale și program artistic.

Pentru mai multe informații despre arbitri, reguli, premii și prețuri, accesați site-ul www.balkanswine.eu . Informații suplimentare se pot obține de la CCI bulgară la e-mail: interdpt@bcci.bg sau telefonic la numărul+359 2 8117 489.

Sursa:

Radu – Călin MOLDOVAN

Ministru-consilier, economic

Biroul de Promovare Comercial Economică

    AMBASADA ROMÂNIEI ÎN REPUBLICA BULGARIA  

Tel/fax: +359 2 971 24 78

GSM: +359 879 588 444

Email: sofia.economic@mae.ro /  radu.moldovan@dce.gov.ro

Web:  http://sofia.mae.ro/

Related Posts with Thumbnails