Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

COMUNICAT DE PRESĂ a Camerei de Comerț și Industrie a Municipiului București privind prezentarea „PROGRAMULUI LIFE – al Comisiei Europene”

A- A A+

COMUNICAT DE PRESĂ a  Camerei de Comerț și Industrie a Municipiului București privind prezentarea „PROGRAMULUI  LIFE – al Comisiei Europene”

Camera de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti in colaborare cu Ministerul Mediului – Directia Accesare Fonduri Externe a organizat în data de 18 iulie 2017 evenimentul de prezentare „PROGRAMUL  LIFE – al Comisiei Europene”, ce se va desfăşura la Palatul CCIB.

Evenimentul s-a adresat societatilor private, organismelor publice si organizatiilor private non-profit (inclusiv ONG-uri), beneficiari ai programului LIFE .

Ministerul Mediului, in calitate de Punct National de Contact pentru Programul LIFE, in relatia cu Comisia Europeana este beneficiarul unui Proiect LIFE, care priveste cresterea capacitatii de absorbtie a fondurilor LIFE la nivelul României „LIFE CAPACITY BUILDING”.

Reprezentantii Ministerului Mediului au prezentat, pe langa Programul LIFE, modalitatile concrete de depunere de proiecte in cadrul acestui program si cadrul privind implementarea legislatiei de mediu in privinta deseurilor.

Descărcați aici: 34 milioane euro pentru proiecte de mediu prin Programul LIFE al Comisiei Europene, prezentat la Palatul CCIB

Sursa:

Camera de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti
Str. Ion Ghica nr. 4, Sector 3, 030044, Bucuresti
Telefon: 021.3190132; 021.3185181, Fax: 021.3190133
E-mail: office@ccib.ro
Website: www.ccib.

Related Posts with Thumbnails