Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Comunicat de presă Aeroporotul Internaţional Cluj, în parteneriat cu Consulatul Republicii Federale Germania de la Sibiu sărbătoresc Ziua Naţională a Germaniei

A- A A+

 

Comunicat de presă Aeroporotul Internaţional Cluj, în parteneriat cu Consulatul Republicii Federale Germania de la Sibiu sărbătoresc Ziua Naţională a Germaniei

 

Cluj-Napoca, 29.09.2015 – Aeroportul Internaţional “Avram Iancu” Cluj a fost astăzi gazda celui de-al treilea eveniment public din cadrul proiectului “Fly&Share Cluj”, eveniment ocazionat de sărbătorirea Zilei Naţionale a Republicii Federale Germania şi aflat sub cupola proiectului Cluj-Napoca – Capitala Europeană a Tineretului în 2015.

Proiectul demarat de aeroport la data de 15 iunie 2015, cunoaşte o nouă etapă prin organizarea împreună cu Consulatul Republicii Federale Germania de la Sibiu a acestor acţiuni menite să atragă atenţia asupra relaţiilor economice, cultural şi turistice existente între regiunea Transilvania și Germania.

Evenimentul s-a bucurat de prezenţa Doamnei Consul al Republicii Federale Germania la Sibiu, Judith Urban, de reprezentanţi ai mediului academic, cultural şi de afaceri german de la Cluj-Napoca, precum şi de reprezentanţi ai instituţiilor partenere aeroportului în această campanie. Doamna Consul a salutat inițiativa Aeroportului Internațional Cluj de a organiza o astfel de campanie, prezentându-și mesajul său în contextual sărbătoririi Zilei Unității Germane, la 3 octombrie 2015.

Directorul General al AeroportuluiInternaţional“AvramIancu” Cluj, a declarat: “Ne bucurăm să fim astăzi aici alături de partenerii noştri germani şi nu numai, sărbătorind Ziua Naţională a Germaniei într-un context de aviaţie. Campania Fly&Share Cluj – Guten tag, Germany! reprezintă o ocazie unică de a atrage atenţia asupra importanţei relaţiilor economice, culturale, turistice dintre judeţul Cluj şi Germania şi de a promova cele 4 destinaţii germane disponibile de pe Aeroportul Cluj, precum și noua rută anunțată, Munchen Memmingen din luna martie 2016.”

 Campania susţine expansiunea şi dezvoltarea reţelei de rute, iar eforturile de marketing ale aeroportului sunt orientate către identificarea potenţialului de piaţă încă neexploatat, în contextul în care Aeroportul Internaţional Cluj este al doilea aeroport ca mărime din România. În prezent, de pe aeroport suntoperate 23 de destinaţii regulate, spre 11 ţări de destinaţie.

 

Biroul de presă

 

Sursa:

AEROPORTUL INTERNATIONAL AVRAM IANCU CLUJ

BIROU RELAȚII PUBLICE

___________________________________________

 Str. Traian Vuia nr. 149-151,RO-400397
Tel:+40.264.307.500 Fax:+40.264.416.712
relatii_publice@airportcluj.ro
www.airportcluj.ro

Related Posts with Thumbnails