Comunicat de presă CCIR – Reuniune de lucru interactivă a reprezentanților executivului


Miercuri, 21 mai 2014: Sala Ninel Chiriacescu a CCIR a fost gazda unei reuniuni de lucru interactive a reprezentantilor executivului din Camere de Comert judetene, prilej cu care au fost dezbatute subiecte de interes major pentru dezvoltarea pe termen mediu si lung a Sistemului Cameral romanesc. Aceasta prima reuniune reprezinta practic redeschiderea dialogului constructiv la nivel de executiv in interiorul familiei Camerelor de Comert din Romania si reluarea acestui gen de intalniri de lucru, ce pana in 2007 se desfasurau cu regularitate.

Imbunatatirea comunicarii dintre CCIR si Camerele Judetene, cresterea vizibilitatii Sistemului Cameral, a credibilitatii in fata mediului de afaceri autohton si strain, dezvoltarea de proiecte comune in parteneriat Public Privat  pentru atragerea de resurse financiare, furnizarea de servicii aducatoare de plus valoare pentru membri, constituirea de centre camerale de profit, facilitarea si accesul rapid la informatii de afaceri, valorizarea avantajului de retea a Sistemului Cameral, corelarea eforturilor pentru indeplinirea pragmatica a rolului Sistemului Cameral in relatia cu autoritatile centrale si locale pentru generarea de acte normative de sustinere a agentilor economici, au fost preocuparile cel mai frecvent enuntate in interventiile reprezentantilor executivului din cadrul sistemului cameral.

Intalnirea de lucru s-a caracterizat printr-o atmosfera de buna colaborare, a schimbului de idei si experiente si a prezentarii celor mai bune practici.

Sa redevenim prieteni”, a subliniat doamna Adriana Ispas, Director General a CCI Brasov.

Acest imbold a constituit si dezideratul unanim al a participantilor.

Numai vointa noastra de a coopera in chip armonios, intr-o competitie de „fairplay” ne va aduce incontestabil progres si dezvoltare. Sa  desfasuram activitati la standarde profesionale de calitate, cu efecte pozitive in planul imaginii CCIR si implicit a tuturor membrilor nostri”, a concluzionat Domnul Vasile Bar, Vicepresedinte CCIR.

Biroul Relatii Publice
Camera de Comert si Industrie a Romaniei

Tel.: 021 319 01 00, Fax: 021 319 01 56, E-mail: drc@ccir.ro