Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Comunicat de presă CLUJ-NAPOCA – MEMMINGEN, a 5-a RUTĂ SPRE GERMANIA DE PE AEROPORTUL INTERNAŢIONAL CLUJ

A- A A+

Comunicat de presă CLUJ-NAPOCA – MEMMINGEN, a 5-a RUTĂ SPRE GERMANIA DE PE AEROPORTUL INTERNAŢIONAL CLUJ

 

Cluj-Napoca, 9 septembrie 2015:  Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj  împreună cu compania Wizz Air anunță o nouă rută care va conecta  Transilvania de Germania. Începând cu 28 martie 2016, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală și de Est, Wizz Air, va opera de la Cluj două zboruri pe săptămână, luni și vineri, către Aeroportul Memmingen (München Vest).

Astfel, numărul destinaţiilor germane disponibile de pe Aeroportul Internaţional Cluj ajunge la 5, destinaţia Memmingen deservind capitala statului federal Bavaria, München. Aeroportul din Memmingen este al treilea aeroport ca mărime din Bavaria, iar biletele spre această destinaţie vor fi puse în vânzare începând de astăzi, pe www.wizzair.com.

Destinaţia Memmingen va fi operată de pe Aeroportul Internaţional Cluj începând cu programul de vară 2016, când compania Wizz Air a anunţat şi mărirea frecvenţelor de operare săptămânale pe următoarele rute: Bruxelles Charleroi (de la 3 la 4), Malmö (de la 2 la 3) şi Nüremberg (de la 2 la 3).

Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Domnul Mihai Seplecan, a declarat: “Anunţul acestei noi rute spre Germania este o nouă dovadă a efortului constant depus de managementul aeroportuar pentru extinderea reţelei sale de rute şi pentru asigurarea unei foarte bune conectivităţi a regiunii pe plan internaţional. Împreună cu Directorul General David Ciceo, aşteptăm cu interes şi lansarea altor noi destinaţii.

Preşedintele Consiliului de Administraţie al Aeroportului, Domnul David Ciceo  împreună cu membrii acestuia salută lansarea noii rute. Şi prin acest nou zbor, care contribuie la extinderea reţelei de rute, strategia de dezvoltare a aeroportului stabilită în planul asumat, cunoaşte o nouă etapă de realizare.

În prezent, Aeroportul Internațional Cluj oferă peste 23 destinații regulate, spre 11 țări de destinație, din Europa și Orientul Mijlociu, operate de către companiile aeriene Tarom, Lufthansa, Wizz Air și Vueling.

 

                                                   

 Biroul de presă

 

Sursa:

Aeroportul International „Avram Iancu” Cluj

Biroul Relatii Publice/ Public Relation OfficeCluj Avram Iancu International Airport Tel     : +40 264 307 500Fax    : +40 264 416 712E-mail:  relatii_publice@airportcluj.ro

Related Posts with Thumbnails