Comunicat de presa_Ziua Portilor Deschise

Ziua Porţilor Deschise – Primul eveniment de business networking organizat cu succes la Camera de Comerţ şi Industrie a României

Bucureşti, 17 martie 2015: Camera de Comerţ şi Industrie a României a organizat, în premieră, în data de 17 martie 2015, „Ziua Porţilor Deschise”, un eveniment de business networking menit să genereze noi oportunităţi şi idei de afaceri pentru participanţi.

În deschiderea evenimentului, Preşedintele CCIR, domnul Mihai Daraban a subliniat rolul pe care îl are Camera de Comerţ şi Industrie în orice societate civilizată, acela de a asigura pentru companii un parteneriat real în orice acţiune menită să ridice standardul mediului de afaceri.

„Trebuie cu toţii să privim acest sistem cameral ca un vehicul care ne poate ajuta să promovăm mediul de afaceri atât în ţară, cât şi în străinătate, pentru că are aceste atribuţii de mai bine de 400 de ani de la înfiinţarea primei camere de comerţ din lume”, a adăugat domnul Mihai Daraban.

„O cameră de comerţ deschisă, o cameră de comerţ a dialogului, o cameră de comerţ ce şi-a deschis porţile pentru mediul de business” aceasta este imaginea cu care au plecat participanţii de la evenimentul „Ziua Porţilor Deschise”, împreună cu numeroase contacte, idei de afaceri de succes, vouchere de reduceri pentru servicii corporate şi premii surpriză.

Evenimentul s-a bucurat de prezenţa a peste 150 de participanţi din domenii precum: publicitate şi relaţii publice, organizare evenimente, training şi consultanţă, multinaţionale, mediul diplomatic acreditat la Bucureşti, asociaţii şi fundaţii.

Camera de Comerţ şi Industrie a României (CCIR) are o experienţă de peste 15 ani în organizarea de evenimente business, prin intermediul Centrului de Afaceri şi Conferinţe, CCIR Business Center, găzduind anual peste 300 de evenimente de amploare.

CCIR este o organizaţie de utilitate publică, reprezentativă atât la nivel naţional, cât şi internaţional, abilitată prin lege şi beneficiind de know-how şi expertiză în toate domeniile economice cu scopul de a promova interesele mediului de afaceri în dialogul cu autorităţile publice şi cu partenerii externi.

CCIR oferă partenerilor săi soluţii pentru creşterea şi dezvoltarea afacerilor, dezvoltând o bază de date unică de informaţii de afaceri ce conţine peste 100.000 de companii, împreună cu servicii de asistenţă şi consultanţă în accesarea şi implementarea proiectelor cu finanţare europeană şi guvernamentală, organizare evenimente şi târguri de prestigiu la nivel naţional şi internaţional.

Camera de Comert si Industrie a României, Birou Comunicare cu Membri