Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Comunicat Presa Eveniment lansare proiect POSDRU/173/6.1/S/147689

A- A A+

Comunicat Presa Eveniment lansare proiect POSDRU/173/6.1/S/147689

Investeste in oameni!
FONDUL SOCIAL EUROPEAN
Programul Operaţional Sectorial Dezvoltare Resurselor Umane 2007-2013
Axa prioritară 6 – Promovarea incluziunii sociale
Domeniu major de intervenţie 6.1 – Dezvoltarea economiei sociale
Titlul Proiectului: „ Centre de monitorizare online a persoanelor in ingrijire”
Codul proiectului: POSDRU/173/6.1/S/147689
Beneficiar: Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania
Bucuresti, 30.03.2015

Comunicat Presa

Eveniment lansare proiect POSDRU/173/6.1/S/147689

Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania – InfoCons  impreuna cu Asociatia C4C, Communication for Community, lansează proiectul  „Centre de monitorizare online a persoanelor in ingrijire”, proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 ’’Investeşte in oameni’’, contract POSDRU/173/6.1/S/147689.

Cu aceasta ocazie, va anuntam organizarea conferintei de lansare a proiectului, ce va avea loc luni, 30.03.2015, incepand cu ora 10, in strada Negru Voda, nr 3, sector 3, Bucuresti, sala „Atrium Costin Kiritescu”.

Scopul proiectului consta in furnizarea serviciilor de monitorizare si asigurarea unui minim de siguranta si securitate, persoanelor ce necesita supraveghere (copii, bolnavi, varstnici, etc).

Prin intermediul unui serviciu informatic integrat se vor realiza operatiunile de supraveghere video, de interactiune cu persoanele monitorizate si de alertare in cazul producerii unor evenimente in locatiile definite in sistem.

Sistemul de supraveghere video va permite, atat operatorilor cat si beneficiarilor serviciului, sa acceseze serviciul online pentru a vizualiza in timp real imaginile din locatie.

Proiectul se implementeaza in doua regiuni: Centru si Bucuresti – Ilfov, prin infiintarea a patru structuri de economie sociala care vor functiona atat in mediul rural cat si urban, derulandu-se pe o perioada de 12 luni si beneficiind de finantare nerambursabila din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 Axa prioritară 6 -, Domeniu major de intervenţie 6.1 – Dezvoltarea economiei sociale.

Prin activitatile sale, proiectul contribuie la reintegrarea pe piata muncii a persoanelor cu dizabilitati si a celor cu un grad crescut de vulnerabilitate (femei in situatii de risc si persoane care traiesc din venitul minim garantat), la imbunatatirea calitatii si productivitatii muncii, combaterea somajului, cresterea gradului de ocupare conform Strategiei Europene de Ocupare a Fortei de Munca.

La conferinta de lansare a proiectului vor participa reprezentanti ai: Parlamentului Romaniei, Guvernului Romaniei,  Ministerul Fondurilor Europene, Ministerul Afacerilor Interne, Autoritatea Nationala pentru Persoane cu Handicap, Prefectura Municipiului Bucuresti, Camerelor de Comert Bilaterale ai partenerului si Mass-media,etc.

In cadrul Conferintei ne propunem promovarea obiectivelor, rezultatelor si a indicatorilor proiectului.

Persoana de Contact:
Farcas Alina,
Expert comunicare si promovare
A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons
Tel:  0726.971.955
Email: monitorizare@infocons.ro

Related Posts with Thumbnails