Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Comunicat – Programul de formare pentru manageri în Japonia și Coreea de Sud

A- A A+

Camera de Comerț și Industrie Cluj în colaborare cu firma Deloitte au plăcerea să vă facă cunoscute următoarele informații de interes pentru mediul de afaceri:

Managerii sunt încurajați să-și depună candidatura pentru noul ciclu al Programului de formare pentru manageri (ETP) în Japonia și Coreea de Sud, întrucât înscrierile se încheie pe data de 31 mai.

Programul, care se va desfășura din noiembrie 2014 până în noiembrie 2015, oferă 45 de locuri pentru Japonia și 15 pentru Coreea de Sud. Programul de formare pentru manageri reprezintă o ocazie deosebită pentru managerii europeni și companii de a-și extinde business-ul în Japonia și Coreea prin învățare activă combinată cu training de business și limbă, stagiu într-o companie locală și sprijin în dezvoltarea unui plan de afaceri.

În acest sens, Uniunea Europeana îi ajută pe managerii din Romania prin prin acordarea unei burse (26.400 Euro pe an pentru Japonia si 24.000 Euro pe an pentru Coreea de Sud). Angajatorii managerilor selectați sunt încurajați de asemenea să contribuie financiar la cheltuielie curente ale participanților.

Aceste informatii au fost puse la dispoziție de firma Deloitte.
Descarcati aici comunicatul oficial.

Related Posts with Thumbnails