Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Concursul de tinere talente „In_Cluj_Art” – Premii în valoare totală de peste 3000 LEI

A- A A+

Concursul de tinere talente „In_Cluj_Art” – Premii în valoare totală de peste 3000 LEI

Asociația „Pactul Regional Nord-Vest pentru Ocupare și Incluziune Socială” PROIS-NV continuă înscrierile la Concursul de tinere talente „In_Cluj_Art” (ediția a 2-a) organizat în cadrul proiectului „In_Cluj_Art – Incluziune prin artă pentru tinerii clujeni”, proiect implementat de Asociația STP-NV în parteneriat cu „Pactul Regional Nord-Vest pentru Ocupare și Incluziune Socială” (PROIS-NV) și realizat cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local Cluj-Napoca.

Concursul are caracter local și își propune descoperirea și promovarea creativității tinerilor, sprijinirea incluziunii sociale prin cultură, crearea unui spațiu și context propice pentru stimularea spiritului competitiv, promovarea experienței artistice și dezvoltarea comunicării și a relaționării prin dans, muzică și teatru.

Se pot înscrie tineri cu vârste cuprinse între 15 și 25 ani care au domiciliul sau frecventează o instituție de învățământ în Cluj-Napoca, își asumă regulamentul concursului și sunt amatori. Înscrierile se pot face online până în 25 octombrie 2017 (ultima zi de înscriere). Mai multe detalii (regulament, prezentarea juriului, fișă înscriere etc.) sunt disponibile pe pagina de web www.inclujart.ro. Preselecția va avea loc în data de 28 octombrie 2017. Momentele artistice înscrise în concurs trebuie să exprime tema incluziunii sociale, fiind încurajate creațiile originale.

Prestaţia concurenţilor va fi apreciată de un juriu alcătuit din 3 membri, personalități ale vieţii muzicale și culturale clujene, specialiști din domeniul educației, culturii şi show biz-ul din România. Dintre cele 12 momente artistice finaliste, după spectacolul-concurs din 2 noiembrie 2017, juriul va desemna câștigătorii concursului, după cum urmează: Premiul pentru secțiunea MUZICĂ, în valoare de 1.000 lei, Premiul pentru secțiunea DANS, în valoare de 1.000 lei, Premiul pentru secțiunea TEATRU, în valoare de 1.000 lei. DETALII: www.inclujart.ro
Pentru detalii si informatii, va rugam sa contactati Secretariatul PROIS-NV.
Silviu ISPAS | Director executiv
Pactul Regional Nord-Vest pentru Ocupare si Incluziune Sociala
Secretariatul PROIS-NV
www.prois-nv.ro | https://www.facebook.com/PROISNV

Sursa:

PACTUL REGIONAL  PENTRU OCUPARE SI INCLUZIUNE SOCIALA NORD-VEST

Related Posts with Thumbnails