Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Conferință privind Cooperarea Economică și Comercială dintre Municipalitatea Shenyang și România

A- A A+

Camera de Comerț și Industrie a României vă invită să participați la Conferința privind Cooperarea Economică și Comercială dintre Municipalitatea Shenyang și România care se va desfășura în data de 14 mai 2014 între orele 09.30 (înregistrare) – 12.00, la sediul Camerei de Comerț și Industrie a României, str. Octavian Goga, Nr. 2, Sector 3, Amfiteatrul Albastru, etaj Mezanin, Tronson III, intrarea E, cu prilejul vizitei în România a delegației Municipalității Shenyang.

Delegația din Shenyang este condusă de Domnul Gu Chunming, Viceprimarul Municipalității Shenyang, însoțit de alte oficialități chineze interesate de domenii precum: producerea de echipamente și industria de prelucrare agricolă.

Programul forumului va cuprinde o scurtă sesiune plenară de deschidere a evenimentului, urmată de prezentări și discuții interactive.

Acest eveniment contribuie la o dezvoltare permanentă a relațiilor bilaterale între România și China – regiunea Shenyang și la stabilirea de noi relații de afaceri cu parteneri chinez

Firmele interesate să participe sunt rugate să confirme participarea în scris, prin completarea și returnarea formularului de înregistrare la e-mail: petru.russu@ccir.ro, sau prin fax: 021 311 75 12 până luni, 12 mai 2014.

Persoana de contact din cadrul CCIR este Domnul Petru Russu, Consilier, Biroul Relații Externe, Direcția Reprezentare Camerală, tel: 021.319.00.88.

Related Posts with Thumbnails