Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

„Agricultura Ecologică – oportunitate pentru România”

A- A A+

În data de 25 septembrie 2014 se va desfășura la Bacău, în Aula Universităţii Vasile Alecsandri, conferinţa Agricultura Ecologică – oportunitate pentru România.

Evenimentul va fi organizat de  Camera de Comerţ şi Industrie Bacău, Patronatul Agricultorilor Bacău şi Patronatul Regional Moldova al Întreprinderilor Mici şi Mijlocii şi îşi propune să promoveze agricultura ecologică şi produsele ecologice drept o soluţie pentru dezvoltarea rurală a României prin informarea firmelor, a potenţialilor întreprinzători şi a autorităţilor publice cu privire la oportunităţile pe care le oferă sectorul agriculturii ecologice.

Partenerii evenimentului sunt: Universitatea Vasile Alecsandri Bacău – Departamentul de biologie şi ecologie, Camera de Comerţ şi Industrie Prahova, Direcţia pentru Agricultură a Judeţului Bacău, Agenţia de Plăţi şi Intervenţie în Agricultură Bacău, Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale Bacău, Centrul Enterprise Europe Network Bacău, Universitatea Bucureşti Departament– Catedra UNESCO pentru Schimburi interculturale și religioase şi Swiss Institute for sustainable development.

La eveniment vor fi invitaţi să participe producători din agricultura ecologică, autorităţi şi instituţii publice din domeniu, primării de comune, universităţi, specialişti din agricultură ecologică din 4 regiuni de dezvoltare, organisme de inspecţie şi certificare din ţară.

În calitate de speakeri vor fi invitaţi reprezentanţi din partea Ministerului Agriculturii, Ministerului Economiei – Direcţia Generală Promovare Export, instituţii publice, organisme de inspecţie şi certificare şi specialişti în domeniul agriculturii ecologice.

Această conferinţă se va desfăşura şi la Ploieşti, în data de 26 septembrie, ocazie cu care vor fi invitaţi întreprinzători din celelalte 4 regiuni de dezvoltare, astfel încât să se asigure o diseminare a informaţiilor la nivel naţional.

Agenda evenimentului

Detalii despre eveniment

Sursa: Camera de Comert și Industrie Bacău

Related Posts with Thumbnails