Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Conferință de presă pentru Transylvanian Clusters International Conference

A- A A+

Conferință de presă pentru Transylvanian Clusters International Conference

Spre finalul acestei săptămâni se reunesc la Cluj-Napoca speakeri și participanți din peste 20 de țări, de pe 3 continente, la conferința internațională organizată de Consorțiul Clusterelor din Transilvania de Nord, din care fac parte Cluster Mobilier Transilvan, Transilvania IT Cluster, Agro Transilvania Cluster, Transylvania Energy Cluster – TREC și Clusterul de Industrii Creative Transilvania.

Transylvanian Clusters International Conference (TCIC) este un eveniment anual, iar ediția din 2019 este găzduită în 19 și 20 septembrie de CREIC – Centrul Regional de Excelență pentru Industrii Creative. Vă invităm să consultați în broșura anexată programul conferinței, unde sunt menționați speakerii care vor susține prezentările și pe care îi veți putea întâlni la TCIC.

Mâine, 17 septembrie, începând de la ora 11:00, organizatorii TCIC vă așteaptă la CREIC pentru o conferință de presă
la care să vă dea toate informațiile despre evenimentul economic internațional pe care l-au pregătit pentru cei activi în industriile de top, cât și pentru tinerii antreprenori. În cadrul evenimentului economic de la finalul săptămânii clusterele transilvănene își vor prezenta noi produse pe care le-au dezvoltat, precum și proiectele naționale și internaționale pe care le realizează și al căror impact este vizibil în regiunea noastră. Conferința internațională include și o platformă de networking, de care participanții au profitat pentru a-și stabili întâlniri față în față cu potențiali colaboratori și parteneri de afaceri. Aproape 600 de astfel de întâlniri bilaterale au fost stabilite între persoane din Europa, SUA și Africa.

Tema din acest an – Clusters: Ecosystems for Innovation and New Business – oferă contextul întâlnirilor cu experți internaționali în inovație, cercetare, dezvoltare, susținerea start-up-urilor, digitalizare și creativitate. Pe parcursul conferinței (19 și 20 septembrie) vă invităm să realizați materiale în exclusivitate cu invitații străini, în zona special amenajată pentru presă la CREIC. În funcție de domeniile care vă interesează și de intervalul orar când doriți să participați, vă putem facilita întâlniri cu invitații străini.

Pentru buna organizare, vă rog să mă anunțați dacă puteți participa la conferința de presă de mâine, 17 septembrie, și la TCIC în 19-20 septembrie.

Sursa:

Cluster Mobilier Transilvan 
E-mail: raluca.bugnar@mobiliertransilvan.ro

Website: www.mobiliertransilvan.ro

Related Posts with Thumbnails