Conferinta INCD URBAN-INCERC (ed. 21) / NIRD URBAN-INCERC 21th conferences


Conferinta INCD URBAN-INCERC (ed. 21) / NIRD URBAN-INCERC 21th conferences

Institutul National de Cercetare-Dezvoltare in Constructii, Urbanism si Dezvoltare Teritoriala Durabila URBAN-INCERC organizeaza pe 12 mai 2022 online cea de-a XXI-a editie a conferintei de cercetare in constructii, economia constructiilor, arhitectura, urbanism si dezvoltare teritoriala avand ca tema „Solutii ingineresti, de proiectare si planificare bazate pe natura si infrastructura verde”. Mai multe detalii despre acest eveniment gasiti in materialul atasat [C21_Invit_RO1.pdf].

Rugam fiecare persoana interesata sa participe la acest eveniment, fie pentru a prezenta o comunicare, fie pentru a audia lucrarile conferintei, sa se inscrie on-line pana la data de 30 aprilie 2022 la https://docs.google.com/forms/d/1lzJZSV7JfxrM0ecGlJVExGfmQxSbC54NoH1ponD1TPM/viewform

si, pentru cei care vor prezenta, sa trimita pana la data de 23 aprilie

2022 rezumatul si lucrarea integrala la adresa de e-mail conferences@incd.ro; lucrarile trimise pentru publicarea in revistele institutului vor putea fi trimise pana la data de 30 aprilie 2022 la aceeasi adresa sau direct catre reviste. Pentru ca volumele de rezumate si lucrari sa poata fi disponibile participantilor, nu se vor admite lucrari trimise spre publicare dupa data-limita, desi participantii inscrisi dupa 23 aprilie 2022 vor putea sustine comunicarile.

Accesul la lucrarile si documentele conferintei este limitat si doar persoanele care s-au inregistrat in timp util vor putea prezenta comunicari. Informatii suplimentare privind programul si alte detalii organizatorice vor fi oferite doar celor care au confirmat participarea dupa data de 2 mai 2022, odata cu finalizarea programului, in functie de interesul exprimat, si afisate pe pagina Internet a conferintei (http://conf.incd.ro/).

Sursa:

Comitetul de organizare (conferences@incd.ro)