Conferința INCD URBAN-INCERC ediția 19


Conferința INCD URBAN-INCERC ediția 19

Institutul National de Cercetare-Dezvoltare in Constructii, Urbanism si Dezvoltare Teritoriala Durabila URBAN-INCERC organizeaza pe 13 mai 2021 online cea de-a XIX-a editie a conferintei de cercetare in constructii, economia constructiilor, arhitectura, urbanism si dezvoltare teritoriala avand ca tema „Efectul pandemiei COVID-19 asupra domeniului urbanismului, arhitecturii si constructiilor: criza sau oportunitate?”.

Mai multe detalii despre acest eveniment gasiti in materialul atasat [C19_Invit_RO1.pdf].

Rugam fiecare persoana interesata sa participe la acest eveniment, fie pentru a prezenta o comunicare, fie pentru a audia lucrarile conferintei, sa se inscrie on-line pana la data de 23 aprilie 2021 la https://docs.google.com/forms/d/1lzJZSV7JfxrM0ecGlJVExGfmQxSbC54NoH1ponD1TPM/viewform/

si, pentru cei care vor prezenta, sa trimita pana la data de 16 aprilie

2021 rezumatul si lucrarea integrala la adresa de e-mail conferences@incd.ro; lucrarile trimise pentru publicarea in revistele institutului vor putea fi trimise pana la data de 23 aprilie 2021 la aceeasi adresa sau direct catre reviste. Pentru ca volumele de rezumate si lucrari sa poata fi disponibile participantilor, nu se vor admite lucrari trimise spre publicare dupa data-limita, desi participantii inscrisi dupa 23 aprilie 2021 vor putea sustine comunicarile.

Accesul la lucrarile si documentele conferintei este limitat si doar persoanele care s-au inregistrat in timp util vor putea prezenta comunicari. Informatii suplimentare privind programul si alte detalii organizatorice vor fi oferite doar celor care au confirmat participarea dupa data de 3 mai 2021, odata cu finalizarea programului, in functie de interesul exprimat, si afisate pe pagina Internet a conferintei (http://conf.incd.ro/).

Va rugam ca, in masura posibilitatilor, sa diseminati acest mesaj colegilor sau membrilor din institutia sau organizatia Dvs., precum si colaboratorilor si altor persoane care ar putea fi interesate. De asemenea, va rugam ca eventualele intrebari sa le adresati la adresele indicate.

Sursa:

Comitetul de organizare (conferences@incd.ro)