Conferința intitulată „IRAN INVESTMENT OPPORTUNITIES – IIO”


Conferința intitulată „IRAN INVESTMENT OPPORTUNITIES – IIO”

Conferința intitulată „IRAN INVESTMENT OPPORTUNITIES – IIO” va avea loc în 16 și 17 noiembrie 2021 în TEHRAN, IRAN.

Acest eveniment se desfășoară în cooperare cu Ministerul Afacerilor Externe al Republicii Islamice Iran și cu prezența tuturor ministerelor iraniene ca decidenți ai industriilor, zonelor economice libere și speciale, precum și companiilor mari care au nevoie de investitori.

În cadrul acestui eveniment au fost avute in vedere urmatoarele aspecte în domeniul investițiilor:

1- Toate proiectele sunt luate în considerare prin prisma atractivitatii pentru investitori și a rentabilitatii ridicate.

2- Majoritatea proiectelor au încercat să aibă un ROI rapid.

3- Aceste proiecte se află în industriile de care Iran are nevoie și au piețe interne și de export bune.

4 – Datorită poziției geoeconomice unice a Iranului, participării la „Inițiativa Centurii și Drumurilor (BRI)”, se ia în considerare și abordarea exportului pentru a investi în proiecte industriale și multe proiecte de investiții în Iran Exista capacitatea de a exporta cu costuri reduse de transport către țările vecine Iranului, țările arabe, Eurasia și Europa.

5- Facilitarea și accelerarea investițiilor se vor face de către organizația pentru investiții, asistență economică și tehnică a Iranului.

6- Având în vedere resursele bogate ale Iranului și nenumărate oportunități de investiții cu rentabilitate mare a investițiilor în această țară, exista posibilitatea de actiune in funcție de alegerea și interesul investitorilor de a investi în orice industrie. Aceasta înseamnă că investitorii pot depune proiecte în afara oportunităților propuse la Secretariatul evenimentului. În acest caz, se vor face cercetările și urmărirea necesare cu privire la investiția propusă, iar rezultatul cererii va fi anunțat investitorului. Conferința IIO va avea loc online și la fața locului.

Capacitatea acestui eveniment este de 1000 de persoane online în timp real Un aspect remarcabil este că prezența tuturor investitorilor neiranieni în această conferință este complet gratuită și puteți participa cu ușurință la această conferință fără a plăti taxe și a fi informat cu privire la oportunitățile unice disponibile.

Conform explicațiilor oferite, sunteți invitați să vă înscrieți la această conferință prin completarea urmatoarelor formulare:

* Formular de înregistrare pentru a participa la conferința pentru investitorii străini și companiile neiraniene Click aici

* Investiții la cerere Click aici

Detalii suplimentare pot fi solicitate persoanei de contact:

Ladan Jafari
IIO Participant Affairs Manager
Email: info@investmentexpo.ir
Tel: (98) 21-26853482| Fax: Inter 111 – 112
Direct Line: 00989102331037 (monday – sunday / 07:00 – 16:00 GMT)