Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

CONFERINȚA REGIONALĂ 360° AROUND DISTRESS SAU CUM GESTIONĂM DIFICULTATEA ÎN BUSINESS

A- A A+

onferința regională 360° Around Distress sau Cum gestionăm dificultatea în business

Uniunea Națională a Practicienilor în Insolvență din România UNPIR Filiala Cluj organizează o Conferință Regională de referință care este destinată atât practicienilor în insolvență, cât și mediului de business.

Adresarea către mediul de business are ca obiectiv popularizarea și promovarea procedurilor de insolvență și de prevenție a insolvenței în mediul de afaceri. Constatând faptul că sunt foarte multe companii în dificultate financiară, dar din anumite motive acestea nu accesează procedurile care le pot salva existența. Unul dintre motive este necunoașterea acestor proceduri.

Prin urmare, organizarea de Conferințe de acest gen reprezintă pe de o parte, o veritabilă campanie de informare a mediului de afaceri, iar pe de altă parte, sunt esențiale pentru implementarea noilor proceduri.

Conferința adresată antreprenorilor va avea loc vineri, 17 noiembrie, la Grand Hotel Italia din Cluj-Napoca

Descărcați aici: Programul Conferinței

Pentru înscrierea la Conferință, pentru buna desfășurare a evenimentului, persoanele care doresc să participe sunt rugate să transmită un mail de înscriere (cu indicarea numelui, nr. telefon) pe adresa de mail office@unpircluj.ro, persoană de contact Andreea Maxim tel. 0728176861, responsabilă de organizarea Conferinței.

Sursa:

Uniunea Națională a Practicienilor în Insolvență din România

FILIALA CLUJ

Adresa: Str. Deva, nr. 1-7, ap.1, Cluj-Napoca, Jud. Cluj

Website: www.unpircluj.ro

E-mail: vasile.godinca@unpircluj.ro

Fax: 0264.594.089

Related Posts with Thumbnails