Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Conferinţă regională privind soluţii pentru managementul antreprenorial

A- A A+
Conferinţă regională privind soluţii pentru managementul antreprenorial

La Cluj va avea loc o conferinţă regională despre organizarea şi îmbunătăţirea performanţei afacerii, în perioada 15-16 martie, la sediul Universităţii Tehnice. Evenimentul este parte a proiectului “Antreprenor -Viitor durabil”, în urma căruia 72 de IMM -uri vor beneficia de consultanţă gratuită din partea Ernst & Young şi S&T România.

Totodată, cei 40 de înteprinzători prezenţi în program vor obţine informaţii utile despre cum se poate demara o afacere şi la ce tip de finanţări pot apela. Conferinţa va aborda şi teme precum iniţiere în cultura managerială, planificare, buget şi administrare financiară. De altfel vor afla şi ce instrumente IT pot fi folosite pentru o mai bună gestionare a afacerii.

Manifestarea este desfăşurată prin intermediul proiectului strategic POSDRU “Formare şi asistenţă în domeniul managerial-antreprenorial pentru mici şi viitori întreprinzători, manageri şi angajati din cadrul IMM-urilor din regiunile Nord-Est, Nord-Vest, Centru si Sud-Est”. Conferinţele regionale sunt organizate de Ernst & Young, în parteneriat cu S&T Romania, Universitatea “Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi, Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, Universitatea “1 Decembrie 1918” din Alba Iulia şi Universitatea “Dunărea de Jos” din Galaţi.

Informaţii suplimenare despre eveniment pot fi obţinute accesând site-ul programului www.start-imm.ro.

Related Posts with Thumbnails