Conferința și expoziția internațională Automation and Robotics, 2 iunie 2020


Conferința și expoziția internațională Automation and Robotics, 2 iunie 2020

Camera de Comerț și Industrie a României are plăcerea de a vă informa că la data de 2 iunie a.c, între orele 10:00 – 16:00 BST (11.00 -17.00 CET) , se va desfășura în mediul online un important eveniment dedicat robotizării și automatizării din Marea Britanie și Irlanda.

Conferința va beneficia de participarea reprezentanților a peste 1000 de companii din cele două țări și din întreaga lume, din domenii de activitate precum industria prelucrătoare, energie, infrastructură și transporturi, construcții, industria auto, sisteme de asistență medicală precum și alte industrii interesate în implementarea de politici de automatizare și robotizare ale afacerilor.

Acest eveniment va oferi participanților oportunitatea de a se informa cu privire la cele mai noi tendințe și inovații în domeniile robotizării și automatizării, de a cunoaște cele mai bune practici și soluții tehnologice disponibile la ora actuală la nivel mondial. De asemenea, acest cadru virtual va facilita posibilitatea asociațiilor și companiilor românești de profil de se adresa participanților în cadrul unor paneluri tematice.

În marja conferinței vor fi organizate  peste 15 seminarii de profil, vor avea loc dezbateri pe teme de actualitate privind problemele cu care se confruntă industriile menționate, prezentări, schimburi de experiență și demonstrații ale unor companii care au implementat astfel de sisteme. Manifestarea se adresează directorilor de compartimente IT ai companiilor, CTO și CIO, inginerilor de control și automatizări, responsabililor de producție, tehnicienilor sau managerilor de proiecte.

Menționăm că participarea la sesiunile conferinței și expoziției internaționale este gratuită. Pentru informații suplimentare și înscrieri, vă rugăm accesați www.automationandroboticssummit.com.

 

Sursa:

Camera de Comerț și Industrie a României

Directia Relatii Interne si ICC Romania

CCIR Business Center, B-dul Octavian Goga nr. 2,

sector 3, Bucureşti, România
Tel.: +4021 319 18 85
Fax: +4021 319 01 56
www.ccir.rowww.snia.rowww.tnf.ro