Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

CONNECTING EUROPEAN CHAMBERS – EDIȚIA A VI-A

A- A A+

Camera de Comerţ şi Industrie a României informeza cu privire la desfăşurarea evenimentului anual al rețelei camerelor de comerț europene – Connecting European Chambers – ediția a VI-a, în perioada 29 iunie -1 iulie 2021, în format online.

Evenimentul organizat de EUROCHAMBRES se adresează reprezentanților camerelor de comerţ locale şi naţionale, având posibilitatea să afle informaţii relevante cu privire la noile programe ale Uniunii Europene, precum şi să participe la schimbul de bune practici camerale. 

In prima zi a conferinţei vor fi prezentate oportunitățile de finanțare în următoarele şase domenii, puse la dispoziție de Comisia Europeană: (1) Antreprenoriat și IMM-uri, (2) Inovare, (3) Internaţionalizare, (4) Vecinătate şi extindere, (5) Competenţe şi (6) Europa durabilă. În cea de-a doua și a treia zi a conferinței, reprezentanții camerelor de comerţ sunt invitați să participe activ la sesiunile de lucru. Acestea se vor desfăşura în modul următor: 

  • O scurtă prezentare realizată de moderator şi apoi un tour de table al participanților; 
  • Discuții structurate cu privire la dezvoltarea unor potenţiale acțiuni comune, luând în considerare sursele de finanțare europeană alocate fiecărui domeniu. Scopul final constând în dezvoltarea unor parteneriate pentru depunerea unor viitoare proiecte de către consorţiile formate din camerele de comerţ.

Connecting European Chambers îşi propune să dezvolte capacitatea camerelor de comerț de a coopera în cadrul proiectelor cu finanțare europeană, bazându-se pe punctele forte ale rețelei camerale. În plus, se urmăreşte consolidarea parteneriatelor de colaborare între membrii EUROCHAMBRES, în vederea furnizării comunității de afaceri a unei game extinse de servicii cu valoare adăugată. Detalii suplimentare se regăsesc în agenda și conceptul evenimentului care pot fi consultate mai jos:

Concept-note-CEC-2021_1Download

Programme-CEC-2021Download

Related Posts with Thumbnails